Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

TÜV PV test zonnepanelen


Notice: Undefined index: XSRF-TOKEN in /var/www/wp-content/themes/zp2015/shortcodes/download-form.php on line 55

De PV TÜV test zonnepanelen PV-TUV-test-zonnepanelendie volledig onafhankelijk wordt uitgevoerd is die van PV Magazin. Deze test gaat veel verder dan de TÜV-keuring. Zo worden de zonnepanelen onder andere getest op rendement (opbrengst), prestaties na jaren, veiligheid etc. De PV TÜV test zonnepanelen is dus een belangrijke om te volgen.

Heel belangrijk is dat het testinstituut de zonnepanelen zelf uit de markt koopt, waardoor de fabrikant geen invloed heeft op de panelen die worden getest. De testen vinden plaats door TÜV-Rheinland.

Gratis eBrochure:

‘Test zonnepanelen (+40 merken)’

Wekelijks nuttige tips over zonnepanelen en
deze Gratis eBrochure in je mailbox: Ja, stuur mij meer informatie over zonnepanelen. Het eerste bericht bevat deze eBrochure.

Test zonnepanelen (+40 merken)

De fabrikant moet overigens wel toestemming geven voor de publicatie. Nadeel is dat tot op heden nog niet zoveel testresultaten zijn gepubliceerd.

Hier een overzicht van fabrikanten met specifieke modules die zeer goed tot goed zijn getest:

  • IBC (Duitsland)
  • Conergy (Duitsland)
  • Solon  (Duitsland)
  • Jetion (China)
  • Schott (EU)
  • Mitsubischi (Japan)
  • Sovello (Duitsland)
  • Perfect Solar (Duitsland/Taiwan)

Naast deze PV TÜV test zonnepanelen is er nog een aantal andere test-instanties: Photon, Öko en de TÜV-keuring. Indien u van plan bent om zonnepanelen aan te schaffen is het verstandig om de testen te lezen. U investeert immers in energie voor tientallen jaren. De moeite waard om niet zomaar de eerste de beste zonnepanelen aan te schaffen.

Heeft u al zonnepanelen? Zo verhoogt u het rendement!

Als u al zonnepanelen heeft profiteert u al van lagere energiekosten. Wist u dat u nog meer kunt verdienen door BTW terug te vragen?. En als u benieuwd bent naar de prestaties van uw zonnepanelen kunt u de prestatiecheck uitvoeren. Als u het rendement van uw zonnepanelen optimaal wilt houden, dan is onderhoud van de zonnepanelen essentieel. Lees hier meer over het onderhoud.


Heeft u nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel u kunt besparen.

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Ondermeer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing.

Bent u benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie? Doe hier de opbrengstscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen.