Bereken direct de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie
U krijgt:
+ inzicht in de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie
+ vrijblijvende offertes van geselecteerde installateurs vol waardevolle informatie
+ GRATIS e-boek 'Hoe ben ik de verkoper de baas'

Beoordeeld met 5 sterren
Doe de gratis opbrengstscan

Klik hier voor België

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Download gratis onze hulptool. Want uw dakplan is bepalend hoeveel zonnepanelen er op uw dak kunnen. Daarbij heeft u alleen aan de oppervlakte niet voldoende.  Onder andere lengte, breedte, schoorsteentjes, dakkapellen, rare hoekjes etcetera bepalen hoeveel zonnepanelen u op uw dak kunt plaatsen.

Er is een aantal tooltjes op internet beschikbaar die uitrekenen hoeveel zonnepanelen er op uw dak kunnen.  Maar helaas, de ideale online tool bestaat niet. Er is wel software beschikbaar, maar daarvoor heb je echt enige ervaring nodig. Die worden alleen gebruikt door professionals. Daarom, pak de liniaal, schaar en potlood en bepaal zelf hoeveel zonnepanelen er op uw dak kunnen. En wij hebben het handig voor u gemaakt, legplan voor schuine daken en legplan voor platte daken.  De zonnepanelen hebben wij op schaal beschikbaar voor u gemaakt. En zo kunt u bepalen hoeveel zonnepanelen er op uw dak kunnen.

 

Lees ook zonnepanelen verticaal vs horizontaal plaatsen (schuine daken).

Heeft u al zonnepanelen? Zo verhoogt u het rendement!

Als u al zonnepanelen heeft profiteert u al van lagere energiekosten. Wist u dat u nog meer kunt verdienen door BTW terug te vragen?. En als u benieuwd bent naar de prestaties van uw zonnepanelen kunt u de prestatiecheck uitvoeren. Als u het rendement van uw zonnepanelen optimaal wilt houden, dan is onderhoud van de zonnepanelen essentieel. Lees hier meer over het onderhoud.


Heeft u nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel u kunt besparen.

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Ondermeer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing.

Bent u benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie? Doe hier de opbrengstscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen.