Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Photon zonnepanelen test

Photon Lab test zonnepanelenPhoton zonnepanelen test is een internationaal instituut met een test laboratorium in Aken. Ze testen veel verschillende zonnepanelen en omvormers in de praktijk.

U kunt de situatie van deze Photon zonnepanelen test goed vergelijken tests over het verbruik van auto’s:

Download hier de testresultaten van +45 zonnepanelen.

Download volledige testrapport 2020

44 merken zonnepanelen
€ 17,50
NU GRATIS
+ gratis tips in uw mailbox

De fabrikant geeft het verbruik aan, maar in de praktijk wordt dit niet gehaald. Er zijn vervolgens instituten die in de praktijksituatie gaan bekijken wat het verbruik is van een specifieke auto.  En Photon doet dit met zonnepanelen. Sinds 2005 zijn er circa 180 zonnepanelen van circa 120 fabrikanten getest.

De tests worden uitgevoerd in het veld in Aken, dus zeer realistisch voor de situatie in Nederland. Door de prestaties van de zonnepanelen met elkaar te vergelijken ontstaat er een goed beeld van de verschillen.

Zonnepanelen.net test zelf ook 45 merken zonnepanelen. Los van de Photon zonnepanelen test geven wij de restultaten LIVE weer.

 

Heeft u al zonnepanelen? Zo verhoogt u het rendement!

Als u al zonnepanelen heeft profiteert u al van lagere energiekosten. Wist u dat u nog meer kunt verdienen door BTW terug te vragen?. En als u benieuwd bent naar de prestaties van uw zonnepanelen kunt u de prestatiecheck uitvoeren. Als u het rendement van uw zonnepanelen optimaal wilt houden, dan is onderhoud van de zonnepanelen essentieel. Lees hier meer over het onderhoud.


Heeft u nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel u kunt besparen.

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Ondermeer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing.

Bent u benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie? Doe hier de opbrengstscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen.