Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Rekentools voor zonnepanelen, uniek in Nederland

Zonnepanelen.net heeft inmiddels een aantal handige online rekentools beschikbaar. We proberen dit zo eenvoudig mogelijk aan te bieden. Hier een overzicht van de meest populaire tools:

terugverdientijd zonnepanelen berekenenTerugverdientijd zonnepanelen berekenen

Rekent aan de hand van uw postcode, dakligging, hellingshoek, electriciteitstarief, jaarlijkse tariefstijging, aanschafskosten en capaciteit van de zonnepanelen uw terugverdientijd uit. Een must voor iedereen die offertes met elkaar wenst te vergelijken.

 

Zonnepanelen prestatiecheckZonnepanelen prestatiecheck

Heeft u zonnepanelen aangeschaft en geen idee of ze goed functioneren dan kunt u de opbrengst van de afgelopen maanden laten beoordelen. Gewoon een simpele berekening die via postcode, hellingshoek, capaciteit, dakligging en installatiejaar aangeeft wat uw zonnepanelen de afgelopen maanden zouden moeten opbrengen.

 

Afstand zonnepanelen plat dak berekenenAfstand tussen zonnepanelen berekenen (voor plat dak)

Wilt u zonnepanelen plaatsen op een plat dak, dan is het altijd de vraag wat de minimale afstand tussen rijen zonnepanelen moet zijn. Dat is afhankelijk van de hellingshoek, uw locatie (breedtegraad) en de afmeting van de zonnepanelen. De tool geeft de minimale afstand zodat de zonnepanelen geen schaduw op elkaar werpen.

 

 

Hoeveel zonnepanelen passen op uw dakLegplan voor je schuine dak

Door middel van plak- en knipwerk kunt u eenvoudig bepalen hoe uw zonnepanelen op uw dak kunnen liggen. Download onze gratis zonnepanelen design sheets.

Heeft u al zonnepanelen? Zo verhoogt u het rendement!

Als u al zonnepanelen heeft profiteert u al van lagere energiekosten. Wist u dat u nog meer kunt verdienen door BTW terug te vragen?. En als u benieuwd bent naar de prestaties van uw zonnepanelen kunt u de prestatiecheck uitvoeren. Als u het rendement van uw zonnepanelen optimaal wilt houden, dan is onderhoud van de zonnepanelen essentieel. Lees hier meer over het onderhoud.


Heeft u nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel u kunt besparen.

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Ondermeer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing.

Bent u benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie? Doe hier de opbrengstscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen.