Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- & adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
  • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
  • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
  • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Rekentools voor zonnepanelen, uniek in Nederland

Zonnepanelen.net heeft inmiddels een aantal handige online rekentools beschikbaar. We proberen dit zo eenvoudig mogelijk aan te bieden. Hier een overzicht van de meest populaire tools:

terugverdientijd zonnepanelen berekenenTerugverdientijd zonnepanelen berekenen

Reken aan de hand van je postcode, dakligging, hellingshoek, electriciteitstarief, jaarlijkse tariefstijging, aanschafskosten en capaciteit van de zonnepanelen je terugverdientijd uit. Een must voor iedereen die offertes met elkaar wenst te vergelijken.

 

Zonnepanelen prestatiecheckZonnepanelen prestatiecheck

Heb je zonnepanelen aangeschaft en geen idee of ze goed functioneren dan kan je de opbrengst van de afgelopen maanden laten beoordelen. Gewoon een simpele berekening die via postcode, hellingshoek, capaciteit, dakligging en installatiejaar aangeeft wat je zonnepanelen de afgelopen maanden zouden moeten opbrengen.

 

Afstand zonnepanelen plat dak berekenenAfstand tussen zonnepanelen berekenen (voor plat dak)

Wil je zonnepanelen plaatsen op een plat dak, dan is het altijd de vraag wat de minimale afstand tussen rijen zonnepanelen moet zijn. Dat is afhankelijk van de hellingshoek, je locatie (breedtegraad) en de afmeting van de zonnepanelen. De tool geeft de minimale afstand zodat de zonnepanelen geen schaduw op elkaar werpen.

 

 

Hoeveel zonnepanelen passen op uw dakLegplan voor je schuine dak

Door middel van plak- en knipwerk kan je eenvoudig bepalen hoe je zonnepanelen op je dak kunnen liggen. Download onze gratis zonnepanelen design sheets.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs