Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met zonnepanelen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is niet te missen voor uw bedrijf. Een duurzaam middel in het bedrijf creëren en toepassen. En dat ook nog is richten profit, people en planet. Hiermee kan uw bedrijf groeien (profit) en verbetering van de samenleving (people) en ook is het duurzaam gericht (planet).

Veel bedrijven zijn al bezig met het onderwerp MVO en dit is goed. En het kan in velen vormen. En elke manier heeft zijn eigen voor- en nadeel. Bijvoorbeeld een beleid hoeft niet veel te kosten, maar is meer gericht op het voordeel voor de samenleving of duurzaamheid. Maar het kan ook op andere manieren bijvoorbeeld met zonnepanelen of aanpassingen in het productieproces. En dit zijn manieren die vaker ook meer winst opleveren. Want de bedoeling van MVO is dat iedereen er voordeel bij heeft. Dus een win-win situatie. En dit kan op hele creatieve manieren maar ook op simpele manieren.

maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO

MVO en Winstgevend

Als u kiest om MVO door middel van zonnepanelen dan is dat altijd winstgevend. Zonnepanelen zijn altijd een investering, maar wel die u ook altijd terug zal verdienen. Dit komt omdat stroom nog zeker wel een hele tijd de energiebron zal zijn voor onze apparaten. En ook steeds meer auto’s zijn deels of volledig elektrisch. Een investering in zonnepanelen kan snel worden terugverdient. Dit komt ook omdat stroom altijd wel verbruikt zal worden. En anders kan het ook worden teruggeleverd aan het net. Dit heet salderen.

Zakelijks advies over zonnepanelen en Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als u zoekt voor een zakelijk project dan kunt u bij ons terecht. Via onze tool zakelijke zonnepanelen projecten kunt u aanvragen doen. Dit kunt u doen voor offertes te vergelijken, persoonlijk advies en/of projectbegeleiding. Hierna wordt er gevraagd om wat voor grootte dak het gaat en daarna de n.a.w. gegevens voor verder contact.

Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau. Zo komt onze kennis van zonnepanelen af door een eigen testcentrum waar dagelijks de prestaties van zonnepanelen worden getest. En door ons netwerk zijn de installateurs bij ons bekent en ook de kwaliteiten die zij hebben. Door dit alles kunt u bij ons terecht voor onafhankelijke advies over zonnepanelen en alles daaromheen.

Heeft u al zonnepanelen? Zo verhoogt u het rendement!

Als u al zonnepanelen heeft profiteert u al van lagere energiekosten. Wist u dat u nog meer kunt verdienen door BTW terug te vragen?. En als u benieuwd bent naar de prestaties van uw zonnepanelen kunt u de prestatiecheck uitvoeren. Als u het rendement van uw zonnepanelen optimaal wilt houden, dan is onderhoud van de zonnepanelen essentieel. Lees hier meer over het onderhoud.


Heeft u nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel u kunt besparen.

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Ondermeer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing.

Bent u benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie? Doe hier de opbrengstscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen.