Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- & adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
  • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
  • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
  • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met zonnepanelen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is niet te missen voor jouw bedrijf. Een duurzaam middel in het bedrijf creëren en toepassen. En dat ook nog is richten profit, people en planet. Hiermee kan jouw bedrijf groeien (profit) en verbetering van de samenleving (people) en ook is het duurzaam gericht (planet).

Veel bedrijven zijn al bezig met het onderwerp MVO en dit is goed. En het kan in velen vormen. En elke manier heeft zijn eigen voor- en nadeel. Bijvoorbeeld een beleid hoeft niet veel te kosten, maar is meer gericht op het voordeel voor de samenleving of duurzaamheid. Maar het kan ook op andere manieren bijvoorbeeld met zonnepanelen of aanpassingen in het productieproces. En dit zijn manieren die vaker ook meer winst opleveren. Want de bedoeling van MVO is dat iedereen er voordeel bij heeft. Dus een win-win situatie. En dit kan op hele creatieve manieren maar ook op simpele manieren.

maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO

MVO en Winstgevend

Als je kiest om MVO door middel van zonnepanelen dan is dat altijd winstgevend. Zonnepanelen zijn altijd een investering, maar wel die je ook altijd terug zal verdienen. Dit komt omdat stroom nog zeker wel een hele tijd de energiebron zal zijn voor onze apparaten. En ook steeds meer auto’s zijn deels of volledig elektrisch. Een investering in zonnepanelen kan snel worden terugverdient. Dit komt ook omdat stroom altijd wel verbruikt zal worden. En anders kan het ook worden teruggeleverd aan het net. Dit heet salderen.

Zakelijks advies over zonnepanelen en Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als je zoekt voor een zakelijk project dan kan je bij ons terecht. Via onze tool zakelijke zonnepanelen projecten kan je aanvragen doen. Dit kan je doen voor offertes te vergelijken, persoonlijk advies en/of projectbegeleiding. Hierna wordt er gevraagd om wat voor grootte dak het gaat en daarna de n.a.w. gegevens voor verder contact.

Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau. Zo komt onze kennis van zonnepanelen af door een eigen testcentrum waar dagelijks de prestaties van zonnepanelen worden getest. En door ons netwerk zijn de installateurs bij ons bekent en ook de kwaliteiten die zij hebben. Door dit alles kan je bij ons terecht voor onafhankelijke advies over zonnepanelen en alles daaromheen.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs