Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Groningen

De provincie Groningen gaat aan de zonnepanelen

De provincie Groningen is het noordelijkste puntje in Nederland. Deze provincie is zeker ook geschikt voor de zonnepanelen. Wij helpen u graag verder. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau voor informatie over de zonnepanelen, omvormers, installateurs en nog veel meer.

Zonuren zijn belangrijk voor het plaatsen een zonnesysteem. In heel Nederland verschilt het aantal zonuren. Dit bepaalt hoeveel u jaarlijks aan stroom kan opwekken. Meeste plekken in Groningen zijn in de buurt van het gemiddeld aantal zonuren in Nederland.

Andere factoren spelen ook mee met de opbrengst van een zonnesysteem. Zoals de richting van het dak of schaduw plekken op het dak. Wij hebben de gratis opbrengstscan die u met een paar simpele gegevens over uw huis kan aanvragen. Daar in geven wij advies voor de persoonlijke situatie van uw huis. Klik hier om naar de gratis opbrengstscan te gaan. Dan laten wij u zien wat zonnepanelen voor u zouden opbrengen.

De installateurs in de provincie Groningen

Er zijn veel soorten installateurs in provincie Groningen en in de omgeving van Groningen stad. En wanneer er iets gaat veranderen aan uw huis dan wilt u natuurlijk de beste kwaliteit. Wij bieden een tool om de verschillende installateurs met elkaar te vergelijken, ook in Groningen.  Op onze pagina vind uw installateur kan u met uw postcode de verschillende installateurs in de buurt vinden. Ook kunt u zien welke merken er gebruikt worden door de installateurs.

Wat is een goede keuze

Er zijn allerlei soorten zonnepanelen. In de provincie Groningen zijn er verschillende installateurs die met allerlei merken werken. Wilt u nou meer inzicht over de verschillende zonnepanelen die er zijn dan helpen wij graag. Wij hebben onze eigen zonnepanelen vergelijken waar u het kunt bekijken. Dagelijks zijn wij bezig om de pagina zo actueel mogelijk te houden.

Zonnepanelen Groningen

Wilt u nou een nog duurzamer huishouden. Dan is een CV-inregelkit de oplossing. Met de CV-inregelkit kan u zelf de cv inregelen en dit heeft veel voordelen. Zoals dat u jaarlijks 20% lagere gaskosten heeft en geen koude ruimtes meer. Wilt u hier nou meer over weten klik dan hier.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs