Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Katwijk

In Katwijk is er genoeg zon!

Zonnepanelen Katwijk, hier vindt u alle informatie die nodig is. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau over zonnepanelen, installateurs en alles eromheen.

1064 kWh/m² zonuren in 2016

In 2016 heeft Katwijk meer zonuren gehad dan het landelijk gemiddelde. En dit is zeker iets goeds. Want zonuren zijn erg belangrijk als het gaat om opwekken van zonnestroom. De opbrengst wordt namelijk grotendeels bepaald door het aantal zonnepanelen en hoeveelheid zonuren. Alleen er zijn nog meer factoren die bepalen hoeveel zonnestroom er wordt gewonnen. Bijvoorbeeld of het dak plat of schuin is en als het een schuin dak is waar het dan naar toe wijst.

Dankzij de gratis opbrengstscan ziet u snel wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen, want hier wordt rekening gehouden met alle factoren. Dit is helemaal gratis. Wanneer u deze scan aanvraagt bekijken wij online uw situatie. Er hoeft hiervoor niemand bij u langs te komen. En met alle gegevens over u locatie en huis kunnen wij bepalen wat u zou kunnen opwekken dankzij zonnepanelen. Hierdoor heeft u meer kennis over zonnepanelen in uw situatie.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Katwijk

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Ook is er een pagina waar u zonnepanelen kunt vergelijken. Klik hier om dit te kunnen zien. Daar vindt u alle zonnepanelen met specificaties en u kunt er wel 3 met elkaar vergelijken.

Zonnepanelen Katwijk, dit is de terugverdientijd

Klik hier om snel uw terugverdientijd te berekenen. Wanneer u de gratis opbrengstscan heeft gekregen ziet u hoeveel stroom u kan opwekken met zonnepanelen. Maar u wilt natuurlijk ook weten hoe snel zo een zonnesysteem is terugverdient. Ook kan u zien hoeveel er jaarlijks aan verdiend wordt na de terugverdientijd.