Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Barendrecht

Zonnepanelen BarendrechtZonnepanelen Barendrecht – Is dat mogelijk?

Zonnepanelen Barendrecht, alle informatie op een rijtje. Barendrecht Ligt onder Rotterdam en boven de oude maas en telt ongeveer 48.500 inwoners en heeft een oppervlakte van 21,73 km². Barendrecht telt 954 volle zonuren gehad in 2016 en dit zijn zeker genoeg zonuren voor zonnepanelen. De omrekenfactor voor zonnepanelen in Barendrecht is 0.91. Nu hebben wij dankzij de opbrengstscan een voorbeeld kunnen maken van hoeveel de zonnepanelen in kWh per jaar opleveren. Hiervoor hebben wij dus een dak in Barendrecht gebruikt met een hoek van 35 graden gericht op het zuiden. In het voorbeeld hebben we ook 10 zonnepanelen met 300 WP gebruikt. Met deze eenheden zou dak met zonnepanelen in Barendrecht 2730 kWh per jaar opleveren. Dit zou dus een groot deel van het energie verbruik zijn in een jaar. Elk dak en huis verschilt en wilt u nou ook een eigen gratis opbrengstscan klik hier.

Wat leveren zonnepanelen in Barendrecht op?

Zonnepanelen kunnen veel geld besparen, maar het is ook een investering. Daarom hebben wij een rendement en terugverdientijd berekend. Hierboven staan de eenheden over zonnepanelen in Barendrecht de wij ook hier zullen gebruiken. Met een gemiddeld bedrag uit onze ervaring voor een installatie van 10 zonnepanelen. Komen wij uit op een terugverdientijd van 5 jaar en zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar lang mee. Het rendement is dan 19,8%. Wilt uzelf een terugverdientijd berekenen? Gebruikt dan onze tool terugverdientijd berekenen.

Zonnepaneel installateurs in Barendrecht

In Barendrecht en haar omgeving zijn erg veel installateurs te vinden. Niet alle installateurs hebben de expertise op het gebied van zonnepanelen. Bezoek daarom de pagina naar zoek-installateur. Hier vindt u ervaren installateurs op het gebied van zonnepanelen bij u in de buurt.

Zonnepanelen op het gemeentehuis in Barendrecht

Op het gemeente huis in Barendrecht staan heel wat zonnepanelen. Zo kan het gemeentehuis worden voorzien van groene energie. Het begon een aantal jaar geleden met een proef project van 96 zonnepanelen en dat is de gemeente Barendrecht er goed bevallen. Eind mei 2016 word dit vervangen met 420 zonnepanelen. De opbrengst hiervan komt overeen met het verbruik van ongeveer 38 huishoudens.