Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

SGZE: De zekerheid van zonnepanelen is extreem belangrijk. Het brengt een heel groot voordeel mee als je de panelen aanschaft bij een installateur die lid is van SGZE. Maar wat doet de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie nou precies en welke voordelen brengt het met zich mee?

Wat doet de SGZE? SGZE Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Als je hoofddoel zekerheid en garantie is, kan je kiezen voor een installateur die is aangesloten bij de SGZE. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en een verzekerde garantie. Je aanbetaling wordt bijvoorbeeld gedekt. Maar ook de opvolging van garantieafspraken worden door de stichting uitgevoerd als jouw installateur niet meer bestaat. Maar let hierbij op dat je garantie alleen geldig is als je in bezit bent van een geldig garantiecertificaat.

Hoe werken de installateurs met de SGZE?

Bij het aanschaffen van zonnepanelen wil je de zekerheid hebben dat je investering goed geregeld is. Een installateur die is aangesloten bij de SGZE biedt je deze zekerheid. Leveranciers die zich willen aansluiten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie moeten minimaal een jaar ervaring hebben met het leveren en installeren van zonnepanelen. Verder moeten ze kunnen aantonen dat ze hun financiën op orde hebben. Daarnaast stelt de SGZE ook nog een aantal andere voorwaarden. Dit gebeurt allemaal om mensen een uitstekende zekerheid over zonnepanelen te geven.

Bij het inschakelen van een aangesloten installateur ben je verzekerd van het feit dat in het geval van faillissement van de installateur de stichting je aanbetaling garandeert. Dit levert de zekerheid op die je wilt.

Verdere garanties met de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Je hoeft zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over je aanbetaling en garantieaanspraken. Deze punten worden door de stichting volledig overgenomen. Het kan ook voorkomen dat je installateur om wat voor reden dan ook niet meer bestaat. Hiervoor kan je ook dus terecht bij de SGZE. Het is dan de taak van de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie om een installateur aan te wijzen. De aangewezen installateur zal dan je garantie afspraken afhandelen en oplossen.

Bedrijven die lid zijn van Stichting Garantiefonds ZonneEnergie dienen aan de strikte voorwaarden te voldoen. Bij het SGZE staan drie belangrijke punten centraal, kwaliteit, ervaring en financiële zekerheid. Deze punten zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de zonnepanelen die je bij een installateur hebt aangeschaft, die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie.

 

Wil je offertes ontvangen van installateurs die bij de SGZE zijn aangesloten? Vraag dan nu de onafhankelijke opbrengstscan aan van Zonnepanelen.net via de volgende link: gratis en vrijblijvende opbrengstscan voor jouw situatie.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs