Bereken direct de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie
U krijgt:
+ inzicht in de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie
+ vrijblijvende offertes van geselecteerde installateurs vol waardevolle informatie
+ GRATIS e-boek 'Hoe ben ik de verkoper de baas'

Beoordeeld met 5 sterren
Doe de gratis opbrengstscan

Klik hier voor België

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

SGZE: De zekerheid van zonnepanelen is extreem belangrijk. Het brengt een heel groot voordeel mee als je de panelen aanschaft bij een installateur die lid is van SGZE. Maar wat doet de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie nou precies en welke voordelen brengt het met zich mee?

Wat doet de SGZE?SGZE Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Als uw hoofddoel zekerheid en garantie is, kunt u kiezen voor een installateur die is aangesloten bij de SGZE. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en een verzekerde garantie. Uw aanbetaling wordt bijvoorbeeld gedekt. Maar ook de opvolging van garantieafspraken worden door de stichting uitgevoerd als uw installateur niet meer bestaat. Maar let hierbij op dat uw garantie alleen geldig is als u in bezit bent van een geldig garantiecertificaat.

Hoe werken de installateurs met de SGZE?

Bij het aanschaffen van zonnepanelen wilt u de zekerheid hebben dat uw investering goed geregeld is. Een installateur die is aangesloten bij de SGZE biedt u deze zekerheid. Leveranciers die zich willen aansluiten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie moeten minimaal een jaar ervaring hebben met het leveren en installeren van zonnepanelen. Verder moeten ze kunnen aantonen dat ze hun financiën op orde hebben. Daarnaast stelt de SGZE ook nog een aantal andere voorwaarden. Dit gebeurt allemaal om mensen een uitstekende zekerheid over zonnepanelen te geven.

Bij het inschakelen van een aangesloten installateur bent u verzekerd van het feit dat in het geval van faillissement van de installateur de stichting uw aanbetaling garandeert. Dit levert de zekerheid op die u wilt.

Verdere garanties met de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

U hoeft zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over uw aanbetaling en garantieaanspraken. Deze punten worden door de stichting volledig overgenomen. Het kan ook voorkomen dat uw installateur om wat voor reden dan ook niet meer bestaat. Hiervoor kunt u ook dus terecht bij de SGZE. Het is dan de taak van de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie om een installateur aan te wijzen. De aangewezen installateur zal dan uw garantie afspraken afhandelen en oplossen.

Bedrijven die lid zijn van Stichting Garantiefonds ZonneEnergie dienen aan de strikte voorwaarden te voldoen. Bij het SGZE staan drie belangrijke punten centraal, kwaliteit, ervaring en financiële zekerheid. Deze punten zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van de zonnepanelen die u bij een installateur heeft aangeschaft, die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie.

 

Wilt u offertes ontvangen van installateurs die bij de SGZE zijn aangesloten? Vraag dan nu de onafhankelijke opbrengstscan aan van Zonnepanelen.net via de volgende link: gratis en vrijblijvende opbrengstscan voor uw situatie.

Heeft u al zonnepanelen? Zo verhoogt u het rendement!

Als u al zonnepanelen heeft profiteert u al van lagere energiekosten. Wist u dat u nog meer kunt verdienen door BTW terug te vragen?. En als u benieuwd bent naar de prestaties van uw zonnepanelen kunt u de prestatiecheck uitvoeren. Als u het rendement van uw zonnepanelen optimaal wilt houden, dan is onderhoud van de zonnepanelen essentieel. Lees hier meer over het onderhoud.


Heeft u nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel u kunt besparen.

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Ondermeer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing.

Bent u benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie? Doe hier de opbrengstscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen.