Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Over Zonnepanelen.net

Welkom op Zonnepanelen.net. Ik ben Marcel Blaauw, jouw zonnepanelen expert. Met onafhankelijke informatie, live-tests en rekentools help ik je de beste keuzes te maken op het gebied van zonnepanelen en omvormers.

over Zonnepanelen.net
 

Hoe kan ik je helpen?

Zonnepanelen.net is een website van Solvari. Sinds 2009 zorgt Solvari voor de beste match tussen consumenten en vakmannen voor het verbouwen en verduurzamen van woningen, bedrijven, horecazaken, … Elke maand helpen en ondersteunen we tienduizenden bezoekers uit zowel Nederland als België bij het vinden van de juiste vakman.
 
Ook via Zonnepanelen.net kom je snel en eenvoudig in contact met specialisten die je voorzien van vrijblijvend advies op maat. Wil je eerst meer informatie over zonnepanelen lezen? Op deze website vind je o.a. up-to-date artikels, onafhankelijke tests, brochures, rekentools, … die van jou een echte zonnepanelen expert maken.
 

Vergelijk & vind zonnepanelen installateurs

Direct op zoek naar geschikte installateurs om zonnepanelen op je dak te plaatsen? Vraag dan gratis & vrijblijvend tot 3 offertes aan bij ons vertrouwde netwerk van specialisten. Zo kom je snel en eenvoudig in contact met bedrijven actief in je buurt. Door hun voorstellen gericht te vergelijken vind je in een handomdraai de beste match voor jouw zonnepanelen project!

Vergelijk gratis offertes