Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Purmerend

In Purmerend kan veel zonnestroom worden opgewekt

Zonnepanelen Purmerend, hier krijgt u onafhankelijk advies over de installateurs, zonnepanelen, testresultaten en nog veel meer.

1009 kWh/m² zonuren in 2016

Purmerend heeft in 2016 heel wat zonuren gehad. En dit is goed voor de opbrengst van zonnepanelen, want tijdens zonuren wordt er het meeste zonnestroom opgewekt. En hierdoor is het wel te zeggen dat met meer zonuren er ook meer kan worden opgewekt. Alleen zijn er nog wat meer factoren die meespelen. Zoals de richting van uw dak of als er schaduwplekken aanwezig zijn en nog veel meer. Dit allemaal zorgt ervoor dat bijna elk dak een unieke opbrengst heeft.

Dankzij de gratis opbrengstscan ziet u hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Voor deze scan hoeft er niemand bij u langs te komen en hoeft u ook nergens heen. U kan alles online aanvragen en ontvangt het ook via de mail. Bij deze scan krijgt u informatie over uw situatie en waar er rekening mee gehouden moet worden. Alles wordt uitgelegd en u ziet hoeveel u kan opbrengen. Hieronder staat beschreven hoe u de scan aanvraagt.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

Zonnepanelen Purmerend

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de verschillende zonnepanelen wilt vergelijken. Daar ziet u alle zonnepanelen op de Nederlandse markt en kunt u de specificaties hierover zien en de datasheets downloaden.

Zonnepanelen Purmerend, de installateurs

Klik hier als u de installateurs in uw omgeving wilt bekijken. Daar worden installateurs getoond waar de kwaliteiten van bekend zijn. Ook kan u de merken zien die zij gebruiken en een offerte aanvragen. Dit alles wordt zichtbaar nadat uw postcode is ingevuld.