Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Bergen op Zoom

Zonnepanelen Bergen op Zoom, Want hier is genoeg zon

Wilt u meer informatie over de zonnepanelen Bergen op Zoom, dan helpen wij graag. Wij zijn onafhankelijk en hebben veel ervaring als het gaat om  de zonnepanelen. Daarom vertellen wij u graag meer over de verschillende zonnepanelen de verschillende installateurs in Bergen op Zoom en nog veel meer.

Op elke plek in Nederland is de opbrengst van zonnepanelen verschillend. Dit komt door meerdere factoren zoals het aantal zonuren, het dak, richting van het dak, en nog veel meer. Alleen zijn zonuren en windgebied gebonden aan de plaats. Dit zijn het aantal uren zon die goed genoeg zijn om stroom van op te wekken. Bergen op Zoom heeft in 2016 ongeveer 1040 Zonuren gehad, dit is meer dan landelijk gemiddelde. En ook zit Bergen op Zoom in windgebied 3 dit betekent dat er geen extra aandacht besteed hoeft te worden aan bevestiging materiaal.

zonnepanelen bergen op zoom

Wilt u nou weten hoeveel zonnepanelen opbrengen in uw persoonlijke situatie dan hebben wij de gratis opbrengstscan. Met een paar simpele gegevens over uw huis kunnen wij het voor u berekenen. In deze gratis opbrengstscan vertellen wij u hoeveel zonnepanelen bij u jaarlijks kunnen opbrengen. Zo heeft u meer kennis over de zonnepanelen op uw dak en weet u hoeveel u jaarlijks aan stroom kan opbrengen. Klik hier om naar de gratis opbrengstscan te gaan.

 

De terugverdientijd in Bergen op Zoom

Dankzij de gratis opbrengstscan heeft u nu meer kennis over de zonnepanelen. Maar als u nou wilt weten hoe snel u de investering kunt terugverdienen hebben wij hier de tool voor. Klik hier om een de berekening te maken over hoe snel u de zonnepanelen terugverdient. Daar laten wij u zien in hoeveel jaar u de investering terug heeft en hoeveel de zonnepanelen u opleveren.

45 merken getest

Wij hebben een eigen testcentrum die de zonnepanelen dagelijks test. Over de resultaten maken wij rapporten en dit nemen wij ook mee in onze zonnepanelen vergelijken. Als u nou de resultaten van de geteste merken wilt inzien klik dan hier. Daar hebben alles onafhankelijk getest.