Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen.net opnieuw genomineerd als Website van het Jaar

UPDATE: de stembussen zijn inmiddels gesloten! Het is niet meer mogelijk om je stem uit te brengen voor Website van het Jaar 2022.

Vorig jaar was Zonnepanelen.net al genomineerd als Website van het Jaar in de categorie ‘Duurzaamheid’. En ook nu in 2022 slepen we die nominatie binnen. Dankzij een nieuwe lay-out en structuur, extra up-to-date content en verbeterde tools hebben we van deze site dit jaar een nog betere zonnepanelen-gids gemaakt!

 

 

Welke aanpassingen aan Zonnepanelen.net?

Er lijkt geen einde te komen aan de stijging van de stroomprijzen. Het goede nieuws? Daardoor verdien je je investering in zonnepanelen ook sneller terug dan ooit. Heb je interesse in zonnepanelen om je energierekening drastisch te verlagen? Dankzij enkele aanpassingen vind je op Zonnepanelen.net nu nog makkelijker de juiste info en vraag je eenvoudig en snel offertes aan:

 

 1. Make-over van de website

  We hebben Zonnepanelen.net het afgelopen jaar een volledige make-over gegeven. Niet alleen qua structuur, maar ook qua lay-out. We hebben de hele website in de Solvari-stijl gegoten, het bedrijf achter Zonnepanelen.net.

 2. Nieuwe content

  Ook inhoudelijk hebben we Zonnepanelen.net onder handen genomen. Ben je op zoek naar betrouwbare info over het vermogen van zonnepanelen, de verschillende merken, …? Of wil je de vinger aan de pols houden voor het laatste zonnepanelen nieuws? Dan is Zonnepanelen.net jouw ideale gids.

 3. Verbeterde opbrengstscan

  Benieuwd naar wat de totale opbrengst van een zonnepanelen-installatie op je dak zou kunnen zijn? Dan kan je vertrouwen op onze verbeterde opbrengstscan voor een accurate weergave van je situatie. Ook om het rendement, de terugverdientijd, … van je (toekomstige) zonnepanelen te berekenen, kan je terecht op Zonnepanelen.net.

 

Zonnepanelen.net is meer dan ooit de ideale website om je zoektocht naar een zonnepanelen-installatie op maat aan te vangen. Je vindt er niet alleen veel betrouwbare info, maar komt ook eenvoudig in contact met erkende installateurs actief in je buurt”, aldus Coen Verver, mede-directeur van Solvari.

 

 

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs