Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Heerlen

Zonnepanelen Heerlen, veel zon voor stroom!

Zonnepanelen Heerlen, hier krijgt u onafhankelijk advies erover. Ook kan u testresultaten inzien over 45 merken.

1051 kWh/m² zonuren in 2016

Heerlen heeft een in 2016 veel zonuren gehad en dit is goed. Het is namelijk zo dat zonuren het meest bepalend zijn zonnepanelen. Dit zijn namelijk de uren dat er veel stroom kan worden opgewekt. Maar voor de opbrengst van zonnepanelen zijn er nog wel wat factoren. Zoals de richting van het dak en ook of u in een windgebied woont.

De gratis opbrengstscan is er zodat u snel ziet wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen. Hierin ziet u de situatie en de mogelijke opbrengst. Zo kan u snel meer kennis over zonnepanelen op uw dak opdoen. De scan is geheel gratis te verkrijgen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:zonnepanelen Heerlen

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Ook kan u onze testresultaten van de zonnepanelen vergelijken. Wij zijn dagelijks bezig met het testen van de zonnepanelen in ons testcentrum. Klik hier om dit allemaal te kunnen bekijken. Hier kan u zelf het rapport bekijken van alle geteste zonnepanelen.

Dit is de terugverdientijd van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een geld besparende en duurzame investering. Maar als u ergens in investeert wilt u natuurlijk ook weten hoe snel u dit terug verdient. Gemiddeld wordt de investering terugverdient tussen de 4 á 7 jaar.

Maar als u nou precies wilt weten hoe snel u de zonnepanelen terugverdient. Dan hebben wij de terugverdientijd tool. Hier kan u snel inzien hoeveel voordeel u kan opdoen met zonnepanelen. Zo ziet u hoeveel jaar de terugverdientijd is. Ook kan u zien wat er daarna bespaard wordt aan kosten dankzij de zonnepanelen.