Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

zonnepanelen Delft

Delft en zonnepanelen, dit is wat u moet weten

zonnepanelen Delft, als u daar nou meer over wilt weten helpen wij u graag. Zonnepanelen.net geeft onafhankelijk advies en heeft veel ervaring met zonnepanelen en alles eromheen. Zoals de omvormers, installateur maar ook de terugverdientijd en nog veel meer.

Om zonnepanelen stroom te laten opwekken is zon voor nodig. Elke plek in Nederland heeft een verschil in het aantal uur dat de zon schijnt. Wij hebben de gratis opbrengstscan waar wij u mee laten zien hoeveel stroom u kan opwekken met zonnepanelen. Met een paar simpele gegevens over uw woonsituatie kunnen wij berekenen wat u kan opbrengen. Elke situatie is verschillend zoals de plek waar u woont of de richting van het dak. Ook is wind een factor waar rekening mee gehouden wordt voor de installatie. Wanneer u zich in een omgeving bevindt waar meer wind is dan moet de installatie ook verstevigt worden. En delft zit in windgebied 2 wat betekent dat daar rekening mee gehouden kan worden. klik hier om uw eigen gratis opbrengstscan aan te vragen. Dan weet u wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen.

zonnepanelen delft

De verschillende zonnepanelen

Er zijn allerlei soorten zonnepanelen. Wilt u het nou in een overzicht zien dan hebben wij daar een pagina voor. In Zonnepanelen vergelijken laten wij de kwaliteiten van de zonnepanelen duidelijk  zien. Zo kunt u ook tot wel 3 zonnepanelen met elkaar vergelijken. Wilt u nou omvormer vergelijken klik dan hier, daar hebben wij hetzelfde gedaan voor omvormers. Wij zijn er dagelijks mee bezig om deze pagina’s zo actueel mogelijk te houden.

Zonnepanelen Delft op het dak van de TU Delft

TU Delft heeft een plan gemaakt als het gaat om groene stroom. Het is namelijk zo dat ze in 2015 begonnen was met een aanleg van 10.000 m² aan zonnepanelen op de daken in Delft.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs