Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Breda

Zonnepanelen-Breda

 

Situatie voor Zonnepanelen Breda

Breda is in vergelijking tot de rest van Nederland een zonnige stad. De zon schijnt er gemiddeld maar liefst 1.930 uur. Een gemiddeld zonnesysteem van 12 panelen (3.300 WP) dat optimaal staat opgesteld (gericht op het zuiden onder een hoek van 35 graden) zal in Breda circa 2.940 kWh per jaar opleveren (factor 0,90). Het gemiddelde energieverbruik per huishouden ligt op 3.360 kWh per jaar. Gemiddeld ben je dan voor bijna 90% zelfvoorzienend in je energieverbruik en zal je jouw energienota snel zien dalen.

TIP: wat jouw dak precies oplevert, kan je bereken met onze gratis opbrengstscan. Hier wordt persoonlijk rekening gehouden met je dakeigenschappen, zoals bijvoorbeeld de hellingsgraad en dakoriëntatie.

 

Rendement op investering in zonnepanelen

Het rendement van een gemiddeld zonnesysteem in Breda ligt op circa 12,0%. Dit houdt in dat je binnen 7 jaar je volledige aankoopbedrag heeft terugverdiend. Wat voor rendement een dak met zonnepanelen bij je op kan leveren, hangt af van de exacte investering en situatie. Het is wel te stellen, indien je minimaal 7 jaar op dezelfde plek blijft wonen en je het geld tot je beschikking hebt, dat het verstandig is om te investeren in zonnepanelen. Daarbij ben je ook nog praktisch CO2-neutraal.

 

Zonnepanelen installateurs in Breda en omgeving

Het is belangrijk om te kiezen voor een installateur met ervaring en expertise op het gebied van zonnepanelen. In Breda en haar omgeving zijn zeer veel installateurs te vinden. Via onze pagina zoek-installateur vind je met behulp van je postcode een ervaringsdeskundige bij jou in de buurt.

 

Gemeente Breda helpt bedrijven bij aanschaf zonnepanelen

Wethouder Paul de Beer verstuurde brieven naar 1000 bedrijven waarin de gemeente aanbood om kosteloos subsidie voor de aanschaf van zonnepanelen aan te vragen bij het Rijk. De gemeente hoopte hiermee de bedrijven aan te zetten om zonnepanelen aan te schaffen. Breda streeft er namelijk naar om in 2044 volledig klimaatneutraal te zijn. Een erg belangrijke stap dus, vindt de gemeente.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs