Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Hengelo

Is er in Hengelo genoeg zon voor zonnepanelen

Zonnepanelen Hengelo, hier vind je meer informatie. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau om de consument te adviseren over zonnepanelen en alles eromheen.

969 kWh/m² zonuren in 2016

Hengelo heeft in 2016 heel wat zonuren gehad. Hier kunnen zonnepanelen veel stroom mee opwekken. Want zonuren zijn de belangrijkste factor voor het opwekken van stroom. Maar er zijn ook andere factoren die meespelen. Bijvoorbeeld als het dak schuin is of plat en ook waar het dak naar toe is gericht. Voor montage is belangrijk of je je in een windgebied bevindt, want daar moet rekening mee worden gehouden bij de installatie. En ook nog veel meer.

Dankzij de gratis opbrengstscan zie je snel wat zonnepanelen op jouw dak kunnen betekenen. Als je een aanvraag doet dan krijgt je per e-mail een pdf-bestand toegestuurd. Hierin staat jouw situatie beschreven en daar krijg je informatie over. Ook zie je wat er aan stroom opgewekt kan worden met zonnepanelen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

 

zonnepanelen Hengelo

 1. Voer je postcode en huisnummer in
 2. Wat is je jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul je n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

De terugverdientijd

Zonnepanelen.net helpt je graag en ook bij de terugverdientijd berekenen. Als je de gratis opbrengstscan hebt ontvangen dan heb je al meer kennis opgedaan. Met dank aan de tool Terugverdientijd zonnepanelen berekenen weet je ook de terugverdientijd. Dit is te berekenen met een paar simpele gegevens en je kan een heel jarenplan zien met hoeveel je bespaart.

Zonnepanelen Hengelo, de installateurs

Er zijn verschillende installateurs in Hengelo en daarom geven wij ook hier onafhankelijk advies over. Met de tool vind je installateur heb je snel een overzicht van de verschillende installateurs bij jou in de buurt. Je kan hier bijvoorbeeld zien met welke merken zij werken. Wij adviseren alleen installateurs waar wij de kwaliteiten van weten. Hierdoor hopen wij dat je een goede ervaring krijgt met de installateurs.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs