Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Hengelo

Is er in Hengelo genoeg zon voor zonnepanelen?

Zonnepanelen in Hengelo? Hier vind je meer informatie. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau om de consument te adviseren over zonnepanelen en alles eromheen.

Gemiddeld 969 kWh/m² zonuren

Hengelo heeft gemiddeld heel wat zonuren. Hier kunnen zonnepanelen veel stroom mee opwekken. Want zonuren zijn de belangrijkste factor voor het opwekken van stroom. Maar er zijn ook andere factoren die meespelen. Bijvoorbeeld als het dak schuin is of plat en ook waar het dak naar toe is gericht. Voor de montage is belangrijk of je je in een windgebied bevindt, want daar moet rekening mee worden gehouden bij de installatie.

Dankzij de gratis opbrengstscan zie je snel wat zonnepanelen op jouw dak kunnen betekenen. Als je een aanvraag doet, krijg je per e-mail een pdf-bestand toegestuurd. Hierin staat jouw situatie beschreven en daar krijg je informatie over. Ook zie je wat er aan stroom opgewekt kan worden met zonnepanelen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

 

zonnepanelen Hengelo

  1. Voer je postcode en huisnummer in.
  2. Wat is je jaarlijkse verbruik?
  3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen?
  4. Vul je n.a.w. gegevens aan.
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’.

De terugverdientijd

Zonnepanelen.net helpt je graag en ook bij de terugverdientijd berekenen. Als je de gratis opbrengstscan hebt ontvangen, heb je al meer kennis opgedaan. Ook kan je nog meer lezen over de terugverdientijd van zonnepanelen. Dit is te berekenen met een paar simpele gegevens en je kan een heel jarenplan zien met hoeveel je bespaart.

Zonnepanelen Hengelo, de installateurs

Er zijn verschillende installateurs in Hengelo en daarom geven wij ook hier onafhankelijk advies over. Met de tool ‘Vind je installateur’ heb je snel een overzicht van de verschillende installateurs bij jou in de buurt. Je kan hier bijvoorbeeld zien met welke merken zij werken. Wij werken alleen met installateurs waar wij de kwaliteit van kennen. Hierdoor hopen wij dat je een goede ervaring krijgt met de installateurs.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs