Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Arnhem

Zonnepanelen-Arnhem

Situatie voor Zonnepanelen Arnhem

Arnhem is niet de meest zonnige stad van Nederland. Met haar 1.790 zonuren in 2015 ligt dit net iets onder het landelijk gemiddelde. Toch kan dit nog veel energie opleveren. Een zonnesysteem van gemiddeld 12 panelen (3.300 WP) dat optimaal staat opgesteld (gericht op het zuiden onder een hoek van 35 graden), zal in Arnhem circa 2.800 kWh per jaar opleveren. Een gemiddeld huishouden verbruikt jaarlijks 3.360 kWh (Nibud 2016) en is in Arnhem voor bijna 85% zelfvoorzienend in stroomverbruik. Echter, elk huis is anders. Doe daarom hier de gratis opbrengstscan. In deze rekentool wordt onder andere rekening gehouden met het aantal zonuren op uw locatie en uw dakeigenschappen.

Rendement op investering in zonnepanelen

Een investering in zonnepanelen levert een zeer hoog rendement op. In Arnhem ligt dit rendement gemiddeld op de 11,3%. Binnen 8 jaar heeft u hiermee uw volledige investering al terugverdiend. Hoe dit precies uit zal pakken, hangt af van de exacte situatie en investering. Mocht u op dit moment voldoende vermogen tot uw beschikking hebben, dan is het zeker verstandig te investeren in zonnepanelen. In vergelijking met een 5-jarig spaardeposito van 1,3% rente levert een investering in zonnepanelen bijna het tienvoudige op. Heeft u het geld niet direct tot uw beschikking? In Arnhem is het mogelijk om een duurzaamheidslening af te sluiten tegen een gunstig rentepercentage. Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening.

Live test! 45 merken zonnepanelen

Zoek installateur voor Arnhem e.o.
Zoek installateurs

Zonnepanelen installateurs in Arnhem en omgeving

Het is noodzakelijk om het aanbod aan installateurs van zonnepanelen te vergelijken. Er zijn namelijk veel installatiebedrijven te vinden bij u in de omgeving. Het is alleen moeilijk om te weten welk bedrijf daadwerkelijk expertise heeft op het gebied van zonnepanelen. Daarom hebben wij de pagina zoek-installateur ontwikkeld. Hier vindt u ervaren zonnepaneleninstallateurs bij u in de omgeving.

Zonneveld Arnhem-Zuid

450 huishoudens kunnen straks worden voorzien van groene energie door een zonneveld in Elderveld. Met 7.500 zonnepanelen is dit een van de eerste stappen naar het duurzaamheidsdoel van 2020. De gemeente Arnhem wil dat tegen die tijd 14% van de energie in de stad duurzaam is. De gemeente heeft haast bij het vergroten van de duurzaamheid in de stad aangezien de doelstellingen van het vorige duurzaamheidsprogramma ‘Energie in Arnhem’ niet werden gehaald.