Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zuid-Holland

Zuid-Holland en Zonnepanelen, goed idee!

Voor de zonnepanelen in Zuid-Holland willen wij u graag goed adviseren. Wij helpen u graag verder om zo de juiste keuze te maken. Ook kunnen wij helpen bij het kiezen van de zonnepanelen of uit de installateurs waar u uit kunt kiezen in Zuid-Holland.

De opbrengst van zonnepanelen is op elke plek in Nederland verschillend. Dit heeft te maken met dat elke plek zijn eigen zonuren heeft en dit is bepalend voor de opbrengst van de zonnepanelen. Ook speelt mee wat voor zonnepanelen u kiest. Daarom hebben wij de webpagina zonnepanelen vergelijken waar wij alle zonnepanelen voor u hebben staan. Om te bepalen welke zonnepanelen het beste zijn voor u hebben wij ons eigen testcentrum. Hier testen wij dagelijks zonnepanelen.

Wat brengen zonnepanelen op in Zuid-Holland. Voor de opbrengst van de zonnepanelen helpen wij u graag voor een goed advies. Zo kunt u bij ons gratis een opbrengstscan opvragen. Hier kunt u een rapport krijgen met een advies die voor uw locatie en verbruik is. Zou u nou ook een eigen rapport willen, Klik hier voor de gratis opbrengstscan. Zo krijgt u meer inzicht en een persoonlijk advies.

Wat verdient u nou aan zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een slimme investering. Want hierdoor maakt u ook gebruik van groene energie. Door middel van eigen energie opwekken bespaart u op de energie kosten. Ieder zijn terugverdientijd is verschillend, dit komt door verschillende factoren. Wilt u weten wat uw terugverdientijd van zonnepanelen klik hier om gebruik te maken van de tool.

Zuid-Holland legt zonnepanelen op stortplaatsen

Zuid-Holland begon in 2013 met het onderzoeken hoeveel zonnepanelen zouden opbrengen als deze werden geplaats op een stortplaats. Hiervoor maken zij niet gebruik van zonnepanelen zoals die op daken liggen. De stortplaats wordt bedekt met een afdek materiaal en daaraan wordt zon-PV bevestigd. Zo kan een stortplaats niet alleen afval bedekken maar ook duurzame stroom opwekken.  Dit onderzoek pakte positief uit voor Zuid-Holland en zij zijn er toen ook verder mee gegaan.

Zonnepanelen Zuid-Holland

Zonnepaneel installateurs in Zuid-Holland

De installateurs bij u in de buurt vergelijken. Klik hier voor meer informatie. Daar hebben wij de contactgegevens en kunt u een offerte aanvragen.