Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Pijnacker

Genoeg zon in Pijnacker

Zonnepanelen Pijnacker, hier krijgt u onafhankelijk advies erover. Zo kunt u de installateurs bekijken of een scan aanvragen over opbrengst.

Pijnacker krijgt doorgaans wel wat zon en dit is goed. Want tijdens deze uren wekken panelen het meeste stroom op. Dus er is zeker een verband tussen opbrengst en zonuren. Alleen bepaalt dit niet de volledige opbrengst. Andere factoren zijn dakoriëntatie en -helling, het aantal schaduwplekken, de omrekenfactor,… Daarom heeft elk dak een andere opbrengst in zonnestroom. De gemiddelde jaaropbrengst in Pijnacker is zo’n 1044 kWh/m³.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan u zelf zien hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Voor deze scan hoeft u nergens heen en er hoeft ook niemand bij u langs te komen. Ook ziet u in deze scan alle factoren die uw situatie bepalen. En deze worden ook uitgelegd. U krijgt deze scan via de mail. Hieronder staat beschreven hoe u de scan kan aanvragen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de installateurs in uw omgeving wilt zien. De installateurs die daar getoond worden zijn bij ons bekent en weten wij de kwaliteiten van. Ook ziet u welke merken de installateur gebruikt en kunt u een offerte aanvragen.

zonnepanelen Pijnacker

Zonnepanelen Pijnacker, zonnecellen in de geluidschermen

De gemeente Pijnacker heeft besloten om gebruik te maken van geluidschermen met daarin zonnecellen. Dit geluidscherm is te zien langs de N470. De bedoeling is dat het scherm gemiddeld 30 MWh per jaar aan zonnestroom opwekt en dit voor 10 jaar lang. De zonnecellen zitten in het glas en daardoor is het duurzamer dan als het erop zou liggen. Klik hier om naar een artikel van pijnacker-nootdorp.tv te gaan. Daarin hebben zij alle details beschreven.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs