Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg heeft veel zon!

Zonnepanelen Leidschendam-Voorburg, hier krijgt u onafhankelijk advies hierover.

1032 zonuren in 2016

In 2016 had Leidschendam-Voorburg veel zonuren, en dit is zeker goed! Dit zijn namelijk de uren dat een zonnesysteem het meeste stroom kan opwekken. Hierdoor kunt u zeggen dat zonuren het hoofdingrediënt is voor het opwekken van zonnestroom. Alleen zijn zonuren niet het enige ingrediënt. Want er zijn nog een hele hoop factoren die meespelen zoals de richting van het of schaduwplekken. En ook heeft elke plek in Nederland een ander omrekenfactor. En dit wordt gebruikt om de capaciteit van zonnepanelen om te rekenen naar een reële opbrengst in kilowattuur (kWh). Want het gaat u immers om de hoeveelheid stroom die u opwekt met de zonnepanelen.

Dankzij de gratis opbrengstscan kunt u snel weten hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Wanneer u de scan opvraagt dan krijgt u via de mail alles toegestuurd. Daarin zie u alles over uw situatie en kan u ook zien hoeveel stroom uw dak kan opwekken. En hiervoor hoeft er iemand bij u langs te komen. Dit gebeurt allemaal vanuit ons kantoor. Hieronder ziet u hoe de aanvraagt gedaan wordt.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Leidschendam-Voorburg

 1. Voer uw postcode en huisnummer in
 2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de installateurs in uw omgeving wilt zien. Bij alle installateurs staan ook welke merken ze gebruiken en kunt een offerte aanvragen.

Zonnepanelen Leidschendam-Voorburg, dit is de terugverdientijd

Klik hier als u wilt zien hoe snel een zonnesysteem is terugverdient. Meeste zonnesystemen zijn binnen vier tot acht jaar terugverdient. Maar als u kunt het precies weten dankzij onze tool. Ook ziet u hoeveel er per jaar bespaard wordt aan kosten na de terugverdientijd.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs