Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg heeft veel zon!

Zonnepanelen Leidschendam-Voorburg, hier krijgt u onafhankelijk advies hierover.

Wil je weten hoeveel je kan verdienen met zonnepanelen, dan let je op zonuren. Dit zijn namelijk de uren dat de zon schijnt en een zonnesysteem het meeste stroom kan opwekken. Alleen zijn zonuren niet de enige belangrijke factor. Denk aan de richting van het dak, eventuele schaduwplekken, … En ook heeft elke plek in Nederland een ander omrekenfactor. Dit wordt gebruikt om de capaciteit van zonnepanelen om te rekenen naar een reële opbrengst in kilowattuur (kWh). De berekening van je opbrengst is dus vrij complex.

Dankzij de gratis opbrengstscan kunt u snel weten hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Wanneer u de scan opvraagt dan krijgt u via de mail alles toegestuurd. Daarin zie u alles over uw situatie en kan u ook zien hoeveel stroom uw dak kan opwekken. En hiervoor hoeft er iemand bij u langs te komen. Dit gebeurt allemaal vanuit ons kantoor. Hieronder ziet u hoe de aanvraagt gedaan wordt.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Leidschendam-Voorburg

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de installateurs in uw omgeving wilt zien. Bij alle installateurs staan ook welke merken ze gebruiken en kunt een offerte aanvragen.

Zonnepanelen Leidschendam-Voorburg, dit is de terugverdientijd

Wil je meer weten over de terugverdientijd van zonnepanelen? De meeste zonnesystemen zijn binnen vier tot acht jaar terugverdient. Maar als u kunt het precies weten dankzij onze tool. Ook ziet u hoeveel er per jaar bespaard wordt aan kosten na de terugverdientijd.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs