Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
  • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
  • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
  • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Barendrecht

Zonnepanelen BarendrechtZonnepanelen Barendrecht – Is dat mogelijk?

Zonnepanelen Barendrecht, alle informatie op een rijtje. Barendrecht Ligt onder Rotterdam en boven de oude maas en telt ongeveer 48.500 inwoners en heeft een oppervlakte van 21,73 km². Barendrecht telt 954 volle zonuren gehad in 2016 en dit zijn zeker genoeg zonuren voor zonnepanelen. De omrekenfactor voor zonnepanelen in Barendrecht is 0.91. Nu hebben wij dankzij de opbrengstscan een voorbeeld kunnen maken van hoeveel de zonnepanelen in kWh per jaar opleveren. Hiervoor hebben wij dus een dak in Barendrecht gebruikt met een hoek van 35 graden gericht op het zuiden. In het voorbeeld hebben we ook 10 zonnepanelen met 300 WP gebruikt. Met deze eenheden zou dak met zonnepanelen in Barendrecht 2730 kWh per jaar opleveren. Dit zou dus een groot deel van het energie verbruik zijn in een jaar. Elk dak en huis verschilt en wil je nou ook een eigen gratis opbrengstscan klik hier.

Wat leveren zonnepanelen in Barendrecht op?

Zonnepanelen kunnen veel geld besparen, maar het is ook een investering. Daarom hebben wij een rendement en terugverdientijd berekend. Hierboven staan de eenheden over zonnepanelen in Barendrecht de wij ook hier zullen gebruiken. Met een gemiddeld bedrag uit onze ervaring voor een installatie van 10 zonnepanelen. Komen wij uit op een terugverdientijd van 5 jaar en zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar lang mee. Het rendement is dan 19,8%. Wil je zelf je terugverdientijd berekenen? Gebruikt dan onze tool terugverdientijd berekenen.

Zonnepaneel installateurs in Barendrecht

In Barendrecht en haar omgeving zijn erg veel installateurs te vinden. Niet alle installateurs hebben de expertise op het gebied van zonnepanelen. Bezoek daarom de pagina naar zoek-installateur. Hier vind je ervaren installateurs op het gebied van zonnepanelen bij jou in de buurt.

Zonnepanelen op het gemeentehuis in Barendrecht

Op het gemeente huis in Barendrecht staan heel wat zonnepanelen. Zo kan het gemeentehuis worden voorzien van groene energie. Het begon een aantal jaar geleden met een proef project van 96 zonnepanelen en dat is de gemeente Barendrecht er goed bevallen. Eind mei 2016 word dit vervangen met 420 zonnepanelen. De opbrengst hiervan komt overeen met het verbruik van ongeveer 38 huishoudens.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs