Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Barendrecht

Zonnepanelen Barendrecht Zonnepanelen Barendrecht – Is dat mogelijk?

Barendrecht ligt onder Rotterdam en boven de oude Maas, telt ongeveer 48.500 inwoners en heeft een oppervlakte van 21,73 km². Barendrecht telt gemiddeld 954 volle zonuren en dit zijn zeker genoeg zonuren voor zonnepanelen. De omrekenfactor voor zonnepanelen in Barendrecht is 0.91. Nu hebben wij dankzij de opbrengstscan een voorbeeld kunnen maken van hoeveel de zonnepanelen in kWh per jaar opleveren. Hiervoor hebben wij dus een dak in Barendrecht gebruikt met een hoek van 35 graden gericht op het zuiden. In het voorbeeld hebben we ook 10 zonnepanelen met 300 WP gebruikt. Met deze eenheden zou een dak met zonnepanelen in Barendrecht 2.730 kWh per jaar opleveren. Dit zou dus een groot deel van het energieverbruik zijn in een jaar.

TIP: benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen op jouw dak? Gebruik dan onze gratis opbrengstscan.

 

Wat leveren zonnepanelen in Barendrecht op?

Zonnepanelen kunnen veel geld besparen, maar het is ook een investering. Daarom hebben wij een rendement en terugverdientijd berekend. Hierboven staan de eenheden over zonnepanelen in Barendrecht de wij ook hier zullen gebruiken. Met een gemiddeld bedrag voor een installatie van 10 zonnepanelen komen wij uit op een terugverdientijd van 5 jaar en zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar lang mee. Het rendement is dan 19,8%. Wil je zelf je terugverdientijd berekenen? Lees er dan meer over in ons artikel.

 

Zonnepaneel installateurs in Barendrecht

In Barendrecht en haar omgeving zijn erg veel installateurs te vinden. Niet alle installateurs hebben evenveel expertise op vlak van zonnepanelen. Bezoek daarom onze pagina rond zonnepanelen-installateurs. Hier vind je ervaren installateurs op het gebied van zonnepanelen bij jou in de buurt.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs