Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn is een plaats in Zuid-Holland. Alpen aan de Rijn telt ongeveer 70.000 inwoners. Alphen aan den Rijn heeft afgelopen jaar ongeveer 953 zon uren gehad. Voor zonnepanelen is dit een prima aantal uur. Hier een voorbeeld over zonnepanelen in Alphen aan den Rijn. Als ik 10 zonnepanelen met een 300 WP heb. En die zou in Alphen aan den Rijn staan met een dak richting het zuiden en 35 graden. Hiermee zou ik zo ongeveer 2730 kWH per jaar opbrengen. Met zonnepanelen in Alphen aan den Rijn kan je dus zeker wat energie opleveren. Klik hier voor een persoonlijke Opbrengstscan.

Rendement van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Hoe is het met het rendement van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn. Bij het bovenstaande voorbeeld hadden wij een plaats gekozen in Alphen aan den Rijn die wij nu ook hier weer voor gebruiken. Ook gebruiken wij weer 10 zonnepanelen met 300 WP. Met deze gegevens is het rendement voor zonnepanelen in Alphen aan den Rijn 19,8% en zou het in 5 jaar terugverdient zijn. Voor je eigen rendement van zonnepanelen klik hier.

Installateurs zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn en haar omgeving zijn erg veel installateurs te vinden. Niet alle installateurs hebben de expertise op het gebied van zonnepanelen. Bezoek daarom de pagina naar zoek-installateur. Hier vind je ervaren installateurs op het gebied van zonnepanelen in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Alphen aan den Rijn word duurzamer dankzij zonnepanelen

Aan de wal langs de N11 in Alphen aan den Rijn is eerder wel eens nagedacht over het plaatsen van zonnepanelen. Toen was het afgewezen door de wethouder, maar de VVD wil graag dat hier opnieuw naar wordt gekeken. Hierdoor is er weer een nieuwe kans voor de zonnepanelen in Alphen aan den Rijn.

Er worden ook 1600 zonnepanelen geplaats op het dak van de SWA in Alphen aan den Rijn. Dit komt door een motie van GroenLinks en CDA. Er word geïnvesteerd door bewoner of bedrijven nabij de SWA in Alphen aan den Rijn die kunnen dan ook stroom afnemen. Zo kan je duurzame energie gebruiken zonder zonnepanelen op het dak, wat handig kan zijn als die mogelijkheid er niet is.
https://www.alphenaandenrijn.nl/

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs