Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Offerte zonnepanelen

offerte-zonnepanelen Heeft u besloten om zonnepanelen aan te schaffen, dan bent u inmiddels overtuigd van het nut van zonnepanelen voor uw situatie. U gaat dan een volgende stap zetten: zonnepanelen offertes aanvragen.

Offerte zonnepanelen van beste panelen

Zonnepanelen.net vergelijkt meer dat 30 merken zonnepanelen met elkaar. In de testresultaten vindt u de lijst van best presterende merken. Het is handig om bij de aanvraag van offertes te richten op de merken die al het best presteren. Die merken zonnepanelen hebben op de lange termijn namelijk de hoogste opbrengst.

 

Aanvragen van offerte zonnepanelen

Via Zonnepanelen.net kunt u gemakkelijk uw offerte van zonnepanelen opvragen. Wij verwijzen u vervolgens door naar geselecteerde installateurs. Dat is handig. Elke zonnepanelen offerte beperkt zich al tot de beste zonnepanelen die op onze website uit de vergelijking komen.

 

Offerte zonnepanelen vergelijken

Zodra u de offerte aanvraag van zonnepanelen heeft ingediend, ontvangt u meestal binnen een week aan aantal offertes. Mogelijkerwijs is het verstandig als er een adviseur langskomt die uw situatie persoonlijk kan aanschouwen. Nadat u alle aanbiedingen heeft ontvangen kunt u elke zonnepanelen offerte beoordelen en met elkaar gaan vergelijken.

 

Terugverdientijd berekenen van zonnepanelen offerte

In elke offerte vindt u terug hoeveel zonnepanelen u kunt plaatsen. Vertaal dit naar de totale capaciteit. Voorbeeld: Heeft u in een zonnepanelen offerte 10 zonnepanelen van elk 265WP staan, dan is de totale capaciteit 2600WP. Met deze waarde en de hoogte van het offertebedrag kunt u vervolgens de terugverdientijd zonnepanelen berekenen.

 

Nog niet toe aan zonnepanelen offerte?

Heeft u zich nog niet verdiept in de materie van zonnepanelen. Ga niet direct over tot de aanvraag van een zonnepanelen offerte. Neem eerst de volgende stappen:

  • Bepaal of uw dak geschikt is. Leg alleen zonnepanelen op een dak gericht richting het zuiden, tussen oost en west.  Eventueel kunt u kiezen voor een oost-west opstelling.
  • Maak een legplan en bepaal het aantal zonnepanelen
  • Start met het aanvragen van zonnepanelen offerte

 

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs