Bereken direct de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie
U krijgt:
+ inzicht in de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie
+ vrijblijvende offertes van geselecteerde installateurs vol waardevolle informatie
+ GRATIS e-boek 'Hoe ben ik de verkoper de baas'

Beoordeeld met 5 sterren
Doe de gratis opbrengstscan

Klik hier voor België

Offerte zonnepanelen

offerte-zonnepanelenHeeft u besloten om zonnepanelen aan te schaffen, dan bent u inmiddels overtuigd van het nut van zonnepanelen voor uw situatie. U gaat dan een volgende stap zetten: zonnepanelen offertes aanvragen.

Offerte zonnepanelen van beste panelen

Zonnepanelen.net vergelijkt meer dat 30 merken zonnepanelen met elkaar. In de testresultaten vindt u de lijst van best presterende merken. Het is handig om bij de aanvraag van offertes te richten op de merken die al het best presteren. Die merken zonnepanelen hebben op de lange termijn namelijk de hoogste opbrengst.

 

Aanvragen van offerte zonnepanelen

Via Zonnepanelen.net kunt u gemakkelijk uw offerte van zonnepanelen opvragen. Wij verwijzen u vervolgens door naar geselecteerde installateurs. Dat is handig. Elke zonnepanelen offerte beperkt zich al tot de beste zonnepanelen die op onze website uit de vergelijking komen.

 

Offerte zonnepanelen vergelijken

Zodra u de offerte aanvraag van zonnepanelen heeft ingediend, ontvangt u meestal binnen een week aan aantal offertes. Mogelijkerwijs is het verstandig als er een adviseur langskomt die uw situatie persoonlijk kan aanschouwen. Nadat u alle aanbiedingen heeft ontvangen kunt u elke zonnepanelen offerte beoordelen en met elkaar gaan vergelijken.

 

Terugverdientijd berekenen van zonnepanelen offerte

In elke offerte vindt u terug hoeveel zonnepanelen u kunt plaatsen. Vertaal dit naar de totale capaciteit. Voorbeeld: Heeft u in een zonnepanelen offerte 10 zonnepanelen van elk 265WP staan, dan is de totale capaciteit 2600WP. Met deze waarde en de hoogte van het offertebedrag kunt u vervolgens de terugverdientijd zonnepanelen berekenen.

 

Nog niet toe aan zonnepanelen offerte?

Heeft u zich nog niet verdiept in de materie van zonnepanelen. Ga niet direct over tot de aanvraag van een zonnepanelen offerte. Neem eerst de volgende stappen:

  • Bepaal of uw dak geschikt is. Leg alleen zonnepanelen op een dak gericht richting het zuiden, tussen oost en west.  Eventueel kunt u kiezen voor een oost-west opstelling.
  • Maak een legplan en bepaal het aantal zonnepanelen
  • Start met het aanvragen van zonnepanelen offerte

 

Heeft u al zonnepanelen? Zo verhoogt u het rendement!

Als u al zonnepanelen heeft profiteert u al van lagere energiekosten. Wist u dat u nog meer kunt verdienen door BTW terug te vragen?. En als u benieuwd bent naar de prestaties van uw zonnepanelen kunt u de prestatiecheck uitvoeren. Als u het rendement van uw zonnepanelen optimaal wilt houden, dan is onderhoud van de zonnepanelen essentieel. Lees hier meer over het onderhoud.


Heeft u nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel u kunt besparen.

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Ondermeer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing.

Bent u benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie? Doe hier de opbrengstscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen.