Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Duitse zonnepanelen kopen, overzicht van merken


Notice: Undefined index: XSRF-TOKEN in /var/www/wp-content/themes/zp2015/shortcodes/download-form.php on line 55

Duitse zonnepanelen kopenDuitse zonnepanelen merken kopen en bestellen? Als u voor de hoogste kwaliteit gaat lijkt dit een verstandige keuze te zijn. De tests van PhotonTÜV PV-test en Öko geven over het algemeen betere resultaten dan zonnepanelen uit Azië.

Daarentegen zijn de Duitse zonnepanelen iets duurder (10 tot 30%). U zult dus een afweging moeten maken of deze Duitse zonnepanelen uiteindelijk wel beste prijs/kwaliteit-verhouding bieden.

  • Aleo zonnepanelen
  • Galaxy Energy
  • Heckert Solar
  • IBC Solar
  • Q-Cells
  • Solar World
  • Conergy
  • Axitec
  • Bosch Solar (gestopt in 2014)
Gratis eBrochure:

‘Test zonnepanelen (+40 merken)’

Wekelijks nuttige tips over zonnepanelen en
deze Gratis eBrochure in je mailbox: Ja, stuur mij meer informatie over zonnepanelen. Het eerste bericht bevat deze eBrochure.

Test zonnepanelen (+40 merken)

TIP:

Een aantal Duitse zonnepanelen merken heeft ervoor gekozen om de productie in China te laten uitvoeren (bijvoorbeeld een aantal Conergy zonnepanelen). Zodoende kunnen ze mee in de prijzen van de Chinese zonnepanelen, maar waarborgen zij de hoge kwaliteitstandaard. De Duitse Conergy zonnepanelen blijken 10% duurder te zijn dan Chinese zonnepanelen merken. Bosch zonnepanelen blijken 30 tot 40% duurder te zijn dan de Chinese zonnepanelen.

Heeft u al zonnepanelen? Zo verhoogt u het rendement!

Als u al zonnepanelen heeft profiteert u al van lagere energiekosten. Wist u dat u nog meer kunt verdienen door BTW terug te vragen?. En als u benieuwd bent naar de prestaties van uw zonnepanelen kunt u de prestatiecheck uitvoeren. Als u het rendement van uw zonnepanelen optimaal wilt houden, dan is onderhoud van de zonnepanelen essentieel. Lees hier meer over het onderhoud.


Heeft u nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel u kunt besparen.

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Ondermeer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing.

Bent u benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie? Doe hier de opbrengstscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen.