Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen.net genomineerd voor Website van het Jaar 2021

Zonnepanelen.net is genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie Duurzaamheid. Marcel Blaauw, oprichter van de site en nog altijd deel van het team achter Zonnepanelen.net, is trots op deze nominatie. “Dit jaar heeft de site een make-over gekregen op vlak van content, lay-out, gebruiksvriendelijkheid, … Deze nominatie bevestigt dat we meer dan ooit een wezenlijke bijdrage leveren aan de zonnepanelen-industrie in Nederland en België.”

 

UPDATEop 18 november zijn de stembussen voor de verkiezing gesloten. Je kan dus niet meer stemmen. Op donderdag 9 december worden de winnende websites online bekendgemaakt. 

 

Betrouwbare zonnepanelen-info op maat

Van soorten panelen, omvormers en de plaatsing van zonnepanelen-installaties tot kosten en subsidies: op Zonnepanelen.net vinden consumenten alle mogelijke informatie over zonnepanelen. “Iedere dag voegen wij nieuwe informatie uit de markt toe op onze website. Bovendien is die info transparant, helder en goed gestructureerd. Zo vinden mensen snel en eenvoudig de antwoorden op hun vragen over zonnepanelen”, zegt Marcel Blaauw.

Zonnepanelen.net Website van het Jaar

 

Info en rekentools voor zonnepanelen

Ook voor wie nog geen zonnepanelen heeft, is Zonnepanelen.net de website bij uitstek. Consumenten komen er makkelijk in contact met erkende installateurs actief in hun buurt. Bovendien beschikt de site over verschillende rekentools om de mogelijke opbrengst, kosten en rendement van zonnepanelen te berekenen.

 

zonnepanelen rendement

 

Stem Zonnepanelen.net naar de overwinning

Multiscope en Emerce organiseren al meerdere jaren de verkiezing voor Website van het Jaar. Eerdere winnaars waren onder meer Buienradar, Coolblue, Tweakers.net, … Het is ook deze keer het grote publiek dat bepaalt wie de winnaars worden. Je kan t/m 17 november 2021 je stem uitbrengen op je favoriete sites in maar liefst 37 verschillende categorieën.

Wint Zonnepanelen.net in de categorie Duurzaamheid én gaat de website met de hoofdprijs aan de haal? Stem onze site naar de overwinning op onze stempagina.

 

Meer info!

Ontdek alles over deze verkiezing op Websitevhjaar.nl.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs