Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zakelijk advies zonnepanelen

Zakelijk advies bij het aanschaffen zakelijk-zonnepanelen-advies van zonnepanelen?
En graag onafhankelijk! Geen commerciële belangen bij productkeuze. Gewoon onafhankelijk een kwalitatief advies bij de zakelijke aanschaf van zonnepanelen. Je vraagt je af of het nu juist wel of niet verstandig is om zakelijk te investeren in zonne-energie? Wanneer is dan het beste moment om dat te doen? Met welke aanbieder ga ik in zee? Ga ik meer opwekken dan mijn eigen gebruik?

Om de juiste keuze te maken dien je naast bovenstaande vragen nog veel meer vragen te stellen, en beantwoord te krijgen.
De consultants van Zonnepanelen.net adviseren en assisteren je graag in dit traject. Of het nu om een dak gaat met tien panelen of enkele duizenden panelen, wij adviseren je graag!

Onze expertise kan je inzetten op verschillende gebieden:
•    Rendementsberekening
•    Subsidie aanvraag
•    Offerte uitvraag / request for proposal
•    Offertebeoordeling
•    Projectbegeleiding
•    Controle oplevering

Neem contact op via 088-9950300 mail naar info@zonnepanelen.net, dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

Zakelijk advies zonnepanelen Kadaster Apeldoorn

Voor het Kadaster in Apeldoorn (locatie De Brug) hebben wij het gehele aanbestedingstraject begeleid, de technische en inhoudelijke uitvraag opgesteld, inclusief 3D simulatie ,voor de offerte en de offertevergelijking gemaakt. Na de leveranciersselectie heeft Zonnepanelen.net inhoudelijk toezicht gehouden op en tijdens de uitvoering. Alsmede een eindcontrole uitgevoerd in samenwerking met Sweco. Laatstgenoemde doet normaliter voor Kadaster alle controles op technische installaties.

Het resultaat is een zonnepaneleninstallatie van 338 high-performance zonnepanelen (monokristallijn) uitgerust met 4 SolarEdge omvormers, een P600 optimizer per 2 zonnepanelen én natuurlijk een tevreden klant. Het totaal geïnstalleerde vermogen van de zonnepanelen is 98.020 Wattpiek.

zakelijk-advies-zonnepanelen

Zakelijk advies zonnepanelen Royal IHC

Door Royal IHC is Zonnepanelen.net in eerste instantie gevraagd om aan te haken tijdens de presentatie van de aanbieding voor Royal IHC door diverse zonnepaneleninstallateurs. Voor Royal IHC was de SDE subsidie reeds toegekend. Aansluitend moest Zonnepanelen.net een offertebeoordeling uitvoeren. Tijdens de presentatie echter kwamen er diverse technische aspecten aan bod, waardoor Zonnepanelen.net geadviseerd heeft de gehele uitvraag voor offerte opnieuw op te stellen. Zonnepanelen.net heeft hiervoor een nieuwe richtlijn geschreven en uiteindelijk offertebeoordeling uitgevoerd.

Op basis van het resultaat van het zakelijk advies zonnepanelen door Zonnepanelen.net zijn er 2.200 panelen (polykristallijn) verdeeld over drie bedrijfshallen geplaatst. De installatie is uitgerust met SolarEdge omvormers in combinatie met P600 optimizers per twee panelen. In totaal is het geïnstalleerde vermogen van de zonnepanelen 571.860 Wattpiek.

zakelijk-zonnepanelen

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs