Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- & adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
  • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
  • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
  • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Test zonnepanelen, testresultaten van 45 merken

test-zonnepanelen-overzichtSinds juni 2015 liggen op het dak 125 zonnepanelen van 45 bekende merken. Dit is de enige test waar zonnepanelen uit de markt zijn gekocht. Dit betekent dat geen enkele fabrikant of leverancier invloed heeft kunnen uitoefenen op de testresultaten. Dit in tegenstelling tot testinstituten zoals  Photon of Kiwa waar de panelen door de fabrikant ter beoordeling worden getest.

De zonnepanelen zijn allen op een plat dak gesitueerd, gericht op het zuiden onder een hellingshoek van 20 graden. Alle zonnepanelen zijn via een power optimizer aangesloten op de omvormer. De individuele opbrengsten lezen wij vervolgens uit van de Solar Edge omvormer.

Alvorens de zonnepanelen op het dak zijn geplaatst is een zogenaamde 0-meting uitgevoerd. Dit betekent dat de zonnepanelen in een laboratoriumtest getest zijn. Daarbij is het vermogen gemeten onder standaard testcondities.

TEST ZONNEPANELEN LIVE!

Leuk om te weten: bij een zonnige dag wekken zonnepanelen soms wel 4 à 5 keer meer op dan tijdens een bewolkte dag.

Meer dan 30 merken zonnepanelen
Meer dan 45 merken zonnepanelen

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs