Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Test zonnepanelen, testresultaten van 45 merken

test-zonnepanelen-overzichtSinds juni 2015 liggen op het dak 125 zonnepanelen van 45 bekende merken. Dit is de enige test waar zonnepanelen uit de markt zijn gekocht. Dit betekent dat geen enkele fabrikant of leverancier invloed heeft kunnen uitoefenen op de testresultaten. Dit in tegenstelling tot testinstituten zoals  Photon of Kiwa waar de panelen door de fabrikant ter beoordeling worden getest.

De zonnepanelen zijn allen op een plat dak gesitueerd, gericht op het zuiden onder een hellingshoek van 20 graden. Alle zonnepanelen zijn via een power optimizer aangesloten op de omvormer. De individuele opbrengsten lezen wij vervolgens uit van de Solar Edge omvormer.

Alvorens de zonnepanelen op het dak zijn geplaatst is een zogenaamde 0-meting uitgevoerd. Dit betekent dat de zonnepanelen in een laboratoriumtest getest zijn. Daarbij is het vermogen gemeten onder standaard testcondities.

TEST ZONNEPANELEN LIVE!

Leuk om te weten: bij een zonnige dag wekken zonnepanelen soms wel 4 à 5 keer meer op dan tijdens een bewolkte dag.

Meer dan 30 merken zonnepanelen
Meer dan 45 merken zonnepanelen

Heeft u al zonnepanelen? Zo verhoogt u het rendement!

Als u al zonnepanelen heeft profiteert u al van lagere energiekosten. Wist u dat u nog meer kunt verdienen door BTW terug te vragen?. En als u benieuwd bent naar de prestaties van uw zonnepanelen kunt u de prestatiecheck uitvoeren. Als u het rendement van uw zonnepanelen optimaal wilt houden, dan is onderhoud van de zonnepanelen essentieel. Lees hier meer over het onderhoud.


Heeft u nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel u kunt besparen.

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Ondermeer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing.

Bent u benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie? Doe hier de opbrengstscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen.