Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen.net opnieuw kanshebber voor titel Website van het Jaar

Voor het 3e jaar op rij is Zonnepanelen.net genomineerd als Website van het Jaar in de categorie ‘Duurzaamheid’. Die nominatie is de kers op de taart van het harde werk aan ons zonnepanelen-platform het afgelopen jaar. Vandaag is Zonnepanelen.net sneller, vollediger en gebruiksvriendelijker dan ooit!

 

 

Wil jij Zonnepanelen.net naar de overwinning stemmen?

Heb jij een geschikte installateur gevonden via Zonnepanelen.net? Kon je een goed geïnformeerde keuze maken dankzij onze up-to-date informatie en rekentools? Of ben je nog volop zonnepanelen, omvormers, … aan het vergelijken via deze site? Breng dan zeker je stem uit op het adviesplatform over zonnepanelen van Solvari!

Noot van de redactie: Stemmen op de Website v/h Jaar verkiezing kon tot 20 oktober 2023. Inmiddels zijn de stembussen gesloten. Op donderdag 23 november worden de winnaars bekend gemaakt op www.websitevhjaar.nl.

 

 

Houvast in de zonnepanelen-markt

De zonnepanelen-sector is nog altijd in volle ontwikkeling. Fabrikanten blijven innoveren met steeds betere panelen, de prijzen, wachttijden en de terugverdientijd schommelen van jaar tot jaar, … En dan zijn er nog de regelmatige wijzigingen op gebied van subsidies, financiële voordelen en de salderingsregeling. Het is dus niet makkelijk om tussen de bomen het bos te blijven zien.

Daarom biedt Zonnepanelen.net de nodige houvast voor iedereen die de vinger aan de pols van de zonnepanelen-markt wil houden. “Of je nu op zoek bent naar een zonnepanelen-installatie op maat of op de hoogte wil blijven over de veranderingen in de markt, Zonnepanelen.net is er voor iedereen die betrouwbare info over zonnepanelen zoekt”, zegt Joep Ketelaar, CEO van Solvari.

 

website vh jaar 2023

 

 

Veranderingen voor en achter de schermen

De zonnepanelenbranche blijft evolueren en dus geldt hetzelfde voor Zonnepanelen.net. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om de snelheid, de look en het gebruiksgemak van ons adviesplatform te optimaliseren. Enkele veranderingen op een rij:

 

 1. Extra content

  Het is niet vanzelfsprekend om de beste zonnepanelen-installatie op maat te kiezen. Daarom hebben we het afgelopen jaar artikels geschreven waarin je zonnepanelen, merken, omvormers, … gericht kan vergelijken om op die manier de beste keuze te maken voor jouw situatie.

 2. Nieuw design

  We hebben onze online zonnepanelen-gids het afgelopen jaar ook in een nieuw jasje gestoken. Dankzij die nieuwe look en gewijzigde structuur ziet Zonnepanelen.net er niet alleen mooier uit dan ooit, je vindt ook nog sneller de info die je zoekt.

 3. Technische wijzigingen

  Ook achter de schermen is er veel veranderd aan ons adviesplatform over zonnepanelen. Dankzij verschillende technische wijzigingen werkt de site nu nog sneller en je navigeert ook makkelijker door de verschillende secties.

 

 

Wil je ook je stem uitbrengen?

Multiscope en Emerce organiseren al jaren de verkiezing voor Website van het Jaar in meerdere categorieën. Eerdere winnaars waren onder meer Buienradar, Coolblue, … Ook deze keer kiest het grote publiek de winnaars.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs