Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Terneuzen

Terneuzen heeft genoeg zonuren voor zonnestroom

Zonnepanelen Terneuzen, hier krijg je onafhankelijk advies over de zonnepanelen en alles daar omheen.

1065 kWh/m² zonuren per jaar

Terneuzen krijgt heel wat zonuren! En dit is goed wanneer je energie wil gaan opwekken met zonnepanelen. Tijdens deze zonuren kunnen de zonnepanelen het beste presteren en daarom ook het meeste zonnestroom opwekken. Alleen zijn zonuren niet genoeg. Er zijn namelijk nog heel wat andere factoren die bepalen hoeveel zonnestroom er wordt opgewekt. Er is bijvoorbeeld een verschil tussen een plat dak en een schuin dak. En zelf met een schuin dak is er ook een verschil door de richting waar het naar toe wijst.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan je snel inzien hoeveel zonnestroom jouw dak kan opwekken. Voor deze scan hoef je nergens heen en er zal ook hiervoor niemand bij je langs komen. Alles wordt online ingevuld en daarna krijg je per mail alle informatie. Zo kan je ook zien of je je in een windgebied bevindt en wat dit betekent. Hieronder zie je hoe de scan kan worden aangevraagd.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer je postcode en huisnummer in
  2. Wat is je jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul je n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’
Zonnepanelen Terneuzen
Zonnepanelen Terneuzen

Zonnepanelen Terneuzen, Nieuwe Sluis wordt energie neutraal

Sinds 2020 heeft de Nieuwe Sluis in Terneuzen 5.000 zonnepanelen. Het is de bedoeling dat de sluis hiermee energie neutraal is.  Deze sluis is 427 meter in de lengte en 55 meter breed. Het is de bedoeling dat er ook grotere schepen varen van Gent en Terneuzen. Klik hier om meer informatie over de nieuwe sluis te zien van omroep Zeeland.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs