Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Hoofddorp

Situatie voor Zonnepanelen Hoofddorp

Hoofddorp is erg zonnig door de ligging dicht aan de kust. Het stadje kende vorig jaar ruim 1.050 zonuren. Zonnepanelen in Hoofddorp doen het dus goed. Een standaard zonnesysteem dat optimaal staat opgesteld (12 panelen à 3.300 WP op het zuiden gericht onder een hoek van 35 graden) zal in Hoofddorp ongeveer 3.070 kWh per jaar opleveren (factor 0,93). Een gemiddeld huishouden is door het aanschaffen van een gemiddeld zonnesysteem dus al voor ruim 90% zelfvoorzienend in het energieverbruik. Een gemiddeld huishouden verbruikt namelijk 3.360 kWh per jaar.

TIP: wil je weten hoeveel zonnepanelen jou kunnen opleveren? Mak dan gebruik van onze gratis opbrengstscan en ontdek de opbrengst van jouw toekomstige installatie op basis van je locatie, dakoriëntatie en -hellingsgraad,…  Ga hier van start.

 

Zonnepanelen-Hoofddorp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendement op investering in zonnepanelen

Geld steken in de aanschaf van zonnepanelen is op de lange termijn een goede investering. Het rendement op een zonnesysteem in Hoofddorp ligt gemiddeld al op 12,7%. Hiermee is de investering binnen 7 jaar volledig terugverdiend. Het is dus slim om in zonnepanelen te investeren, niet alleen voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Wist je dat je via de Rijksoverheid een Energiebespaarlening kan afsluiten? Dit tegen een gunstig rentepercentage wanneer je investeert in duurzame maatregelen. Ontdek hier meer over de Energiebespaarlening.

 

Zonnepanelen installateurs in Hoofddorp en omgeving

Voordat je besluit te investeren in zonnepanelen is het belangrijk om het aanbod aan installateurs goed te bekijken en verschillende experts te vergelijken. Hoe vind je een betrouwbaar en ervaren installateur in Hoofddorp? Via onze gratis offertedienst! Vul het aanvraagformulier in en kom binnen enkele werkdagen in contact met meerdere installateurs actief in je regio. Start hier je aanvraag.

 

Zonnepanelen voor niks in Hoofddorp

Ymere-huurders in Hoofddorp kunnen gratis zonnepanelen aanvragen voor hun woning, mits het dak daarvoor geschikt is. Alle kosten worden door Tegenstroom betaald. Als wederdienst dient de huurder een vast bedrag per maand te betalen aan Tegenstroom. Recent werd het 20.000 ste zonnepaneel geplaatst op een huurwoning. Als dat geen mooie stap vooruit is voor het milieu!

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs