Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Sneek, want in Friesland schijnt genoeg zon!

Zonnepanelen Sneek, hier krijgt u onafhankelijk advies over zonnepanelen en alles daar omheen.

Tijdens zonuren presteren zonnepanelen het beste en is de opbrengst dus het hoogst. Alleen is dit niet het enige wat ertoe doet. Er is namelijk ook een verschil of u een plat dak of een schuin dak hebt. En bij een schuin dak verschilt ook weer welke richting die heeft. Ook is elke plek in Nederland uniek en heeft elke plek andere factoren. Zoals de omrekenfactor of als zich in een windgebied bevindt. Ook hebben sommige daken schaduwplekken die de opbrengst kunnen belemmeren. Dit kan komen door bomen maar kan ook al door een schoorsteen komen. Door dit allemaal heeft bijna elk dak een unieke opbrengst in zonnestroom.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan u nu zelf inzien hoeveel zonnestroom er op uw dak opgewekt kan worden. Voor deze scan hoeft er niemand langs uw huis te komen en u hoeft ook nergens heen. U vraagt de gehele scan online aan en ontvangt deze per mail. In deze scan staat alles uitgelegd over uw situatie. Ook ziet u natuurlijk hoeveel stroom er op uw dak kan worden opgewekt. Hieronder ziet u hoe een opbrengstscan kan aanvragen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Zonnepanelen Sneek

Klik hier als u de zonnepanelen wilt vergelijken. Daar kan u snel alle specificaties van de zonnepanelen bekijken en ook staan er datasheet bij. Zo kunt u snel alle informatie hebben die nodig is voor een paneel.

Zonnepanelen Sneek, de installateurs in deze omgeving

Klik hier als u de verschillende installateurs wilt weten in de omgeving. Alleen al met uw postcode worden ze allemaal getoond. Daar ziet welke merken de installateurs gebruiken en kan u een offerte aanvragen. Bij alle installateurs die daar staan zijn de kwaliteiten bij ons bekend. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau en is dat ook hiermee.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs