Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

In Lelystad kan veel zonnestroom worden opgewekt!

Zonnepanelen Lelystad, hier vind u onafhankelijk advies daarover.

1014 kWh/m² zonuren per jaar

Zonuren zijn belangrijk voor het opwekken van zonnestroom. Zo kan er met meer zonuren ook meer zonnestroom worden opgewekt. Alleen is dit niet het enige wat er toe doet. Zo hebben sommige daken ook schaduw plekken en of het een plak of schuin dak is. Er zijn veel factoren die te maken hebben met de opbrengst van zonnestroom. Bijna elk dak heeft een uniek opbrengst van zonnestroom. En dit is ook zo met dezelfde zonnepanelen.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan u zien hoeveel zonnestroom er op uw dak opgewekt kan worden. Ook wordt hierin rekening gehouden met alle factoren. Kortom wordt alles online gedaan zo hoeft u niet uw huis uit of iemand langs te laten komen. Ook kan u daarin alle informatie over uw situatie zien. Bijvoorbeeld of u zich in een windgebied bevindt en wat dit te betekenen heeft, ook wat uw omrekenfactor is en waarom dit belangrijk is en nog veel meer.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Lelystad

 

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Zonnepanelen Lelystad, hier komt het grootse zonneveld van Flevoland

Tegen 2025 wil deze gemeente energie neutraal zijn. Dit betekend dat alle energie die word verbruikt ook de hoeveelheid is die op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt. Bovendien is sinds vrijdag 3 oktober 2017 bekend dat de gemeente Lelystad vergunning heeft goedgekeurd en vrijgegeven voor drie grote zonnevelden, samen ongeveer 45 hectare groot. Klik hier om naar de website van omroep Flevoland te gaan. Zij hebben hierover een nieuwsartikel geschreven met alle informatie hierover.

 

 

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs