Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Middelburg

Middelburg heeft veel zon!

Zonnepanelen Middelburg, dit zijn de feiten hierover. Hier krijgt onafhankelijk advies over de zonnepanelen, installateurs en nog veel meer.

1079 kWh/m² zonuren

Middelburg heeft doorgaans wel wat zonuren. Daarmee kan wel wat zonnestroom opgewekt worden, want dit zijn uren dat panelen het meeste stroom kunnen opwekken. Alleen bepaalt dit niet de volledige opbrengst. Andere factoren zijn dakoriëntatie en -helling, het aantal schaduwplekken, de omrekenfactor,… Daarom heeft elk dak een andere opbrengst in zonnestroom.

Met behulp van de gratis opbrengstscan kan je hier inzicht in krijgen. Een geïndividualiseerd rapport toont je hoeveel zonnestroom je ongeveer kan opwekken op basis van jouw specifieke woonsituatie. Hiervoor hoeft er niemand bij je langs te komen en je hoeft ook nergens heen want alles wordt bij ons op kantoor online gedaan.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Middelburg

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de installateurs in de buurt wil zien. Daar worden alleen installateurs getoond waarvan de kwaliteiten bekend zijn. Zo ziet u ook welke merken zij gebruiken en kan er zelfs een offerte worden aangevraagd.

 

Zonnepanelen Middelburg, een zonnepark voor de bewoners

Aan de Torenweg bij Woonboulevard De Mortiere bevindt zich een zonnepark. Hiervan worden er 1.000 panelen gebruikt voor het centrum van Middelburg. Daarnaast staan er ook 200 panelen op de gemeenteloods bij de Waldammeweg. Klik hier voor meer informatie hierover. Dit is het artikel van omroep Zeeland dat hierover een nieuwbericht heeft geschreven.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs