Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Middelburg

Middelburg heeft veel zon!

Zonnepanelen Middelburg, dit zijn de feiten hierover. Hier krijgt onafhankelijk advies over de zonnepanelen, installateurs en nog veel meer.

1079 kWh/m² zonuren in 2016

Middelburg heeft veel zonuren gehad in 2016. Dit waren meer zonuren dan het landelijk gemiddelde. Hiermee had veel zonnestroom opgewekt kunnen worden. Want dit zijn uren dat panelen het meeste stroom kunnen opwekken. Alleen bepaalt dit niet de volledige opbrengst. Dit komt omdat bijna elk dak op een verschillende plek is en een unieke situatie heeft. Dit komt door schaduwplekken of een ander omrekenfactor en nog veel meer. Daarom heeft elk dak een andere opbrengst in zonnestroom.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan u nu alles zelf inzien. Daarin ziet u hoeveel zonnestroom u kan opwekken. Ook ziet u daarin uw situatie beschreven en alles wat daarmee te maken heeft. Bijvoorbeeld over windgebieden en de omrekenfactor. Zo heeft u veel kennis over zonnepanelen op uw dak. Hiervoor hoeft er niemand bij u langs te komen en u hoeft ook nergens heen want alles wordt bij ons op kantoor online gedaan. Hieronder staat beschreven hoe u de aanvraagt doet.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Middelburg

 

 1. Voer uw postcode en huisnummer in
 2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de installateurs in de buurt wil zien. Daar worden alleen installateurs getoond waarvan de kwaliteiten bekend zijn. Zo ziet u ook welke merken zij gebruiken en kan er zelfs een offerte worden aangevraagd.

Zonnepanelen Middelburg, een zonnepark voor de bewoners

Aan de Torenweg bij Woonboulevard De Mortiere wordt een zonnepark gebouwd. Hiervan worden er 1.000 panelen gebruikt voor het centrum van Middelburg. En ook 200 panelen worden geplaats op de gemeenteloods bij de Waldammeweg. Klik hier voor meer informatie hierover. Daar ziet u het artikel van omroep Zeeland dat hierover een nieuwbericht heeft geschreven.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs