Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Nieuwegein

Nieuwegein heeft veel zon!

Op zonnepanelen.net krijg je onafhankelijk advies. Vind hier informatie en advies over de installateurs, zonnepanelen, terugverdientijd en nog veel meer.

1027 kWh/m² zonuren

Nieuwegein kent gemiddeld zo’n 2.300 zonuren per jaar en dat heeft een gunstige invloed op de opbrengst van je zonnepanelen! Niet alleen het aantal zonuren, maar ook andere factoren spelen een rol. Denk maar aan de dakoriëntatie en -helling, de oppervlakte van je dak, je locatie, de hoeveelheid schaduw,…

TIP: met onze gratis opbrengstscan ontdek je snel hoeveel zonnestroom je kan opwekken. Je krijgt dan een gepersonaliseerd dossier met daarin alle informatie die je nodig hebt om een geïnformeerde keuze te maken.

 

Dit zijn de stappen om de opbrengstscan te vragen:

  1. Voer je postcode en huisnummer in
  2. Wat is je jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul je n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

 

TIP: wil je weten hoe je het best zonnepanelen vergelijkt? Dan vind je hier alvast enkele goede tips. Ontvang je liever meteen advies op maat van jouw project? Vraag dan verschillende offertes aan bij installateurs actief in regio Nieuwegein. Start hier je aanvraag.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs