Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Nieuwegein

Nieuwegein heeft veel zon!

Op zonnepanelen.net krijg je onafhankelijk advies. Vind hier informatie en advies over de installateurs, zonnepanelen, terugverdientijd en nog veel meer.

1027 kWh/m² zonuren

Nieuwegein kent gemiddeld zo’n 2.300 zonuren per jaar en dat heeft een gunstige invloed op de opbrengst van je zonnepanelen! Niet alleen het aantal zonuren, maar ook andere factoren spelen een rol. Denk maar aan de dakoriëntatie en -helling, de oppervlakte van je dak, je locatie, de hoeveelheid schaduw,…

TIP: met onze gratis opbrengstscan ontdek je snel hoeveel zonnestroom je kan opwekken. Je krijgt dan een gepersonaliseerd dossier met daarin alle informatie die je nodig hebt om een geïnformeerde keuze te maken.

zonnepanelen Nieuwegein

Dit zijn de stappen om de opbrengstscan te vragen:

  1. Voer je postcode en huisnummer in
  2. Wat is je jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul je n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

 

TIP: wil je weten hoe je het best zonnepanelen vergelijkt? Dan vind je hier alvast enkele goede tips. Ontvang je liever meteen advies op maat van jouw project? Vraag dan verschillende offertes aan bij installateurs actief in regio Nieuwegein. Start hier je aanvraag.

 

Zonnepanelen Nieuwegein, de testresultaten van 45 merken

In ons testcentrum volgen we dagelijks op de voet de prestaties van 45 verschillende merken. Zo kunnen we die testresultaten onafhankelijk beoordelen. Jaarlijks maken we dan ook een rapport op waarin je de resultaten kunt nakijken en voor jezelf kan bepalen welke panelen goede prestaties leveren.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs