Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Nieuwegein

Nieuwegein heeft veel zon!

Zonnepanelen Nieuwegein, hier krijg je onafhankelijk advies. Zo vindt hier informatie en advies over de installateurs, zonnepanelen, terugverdientijd en nog veel meer.

1027 kWh/m² zonuren in 2016

In 2016 heeft Nieuwegein heel wat zonuren gehad. En de zonuren zijn belangrijk bij het opwekken van zonnestroom. Want tijdens deze uren gaan de zonnepanelen het meeste stroom opwekken. Daarom kan er meer zonnestroom worden opgewekt als je omgeving meer zonuren heeft. Alleen zijn er nog meer factoren die meespelen. Zoals bijvoorbeeld de richting van je dak of als er schaduwplekken zijn en nog veel meer.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan je nu snel inzien hoeveel zonnestroom je dak kan opwekken. Hierbij is rekening gehouden met alle factoren. Ook zie je informatie over je situatie zodat je alles weet. Hiervoor hoeft er niemand bij je thuis langs te komen en je hoeft ook nergens heen. Je krijgt alle informatie per mail toegestuurd. Kijk hieronder om te zien hoe je de scan kan aanvragen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Nieuwegein

 1. Voer je postcode en huisnummer in
 2. Wat is je jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul je n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als je de verschillende zonnepanelen wilt zien. Daar staan alle zonnepanelen die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. En je kan daar alle specificaties zien en de datasheets en ook kan je de zonnepanelen met elkaar vergelijken.

Zonnepanelen Nieuwegein, de testresultaten van 45 merken

Klik hier als je alle resultaten van de 45 merken wilt zien. De resultaten zijn afkomstig van ons eigen testcentrum. Daar worden dagelijks zonnepanelen getest en de resultaten maken wij openbaar. Ook voor de consument. Doordat Zonnepanelen.net een onafhankelijk adviesbureau is zijn de resultaten dat ook. Hierdoor kan je kennis opdoen zonder het zelf te testen.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs