Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Houten

Dit hoeveel zonnepanelen opwekken in Houten

Zonnepanelen Houten, hier vind je alle informatie die nodig is. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau voor alles wat te maken heeft met zonnepanelen of installateurs.

Uit onderzoek blijkt dat Houten heel wat zonuren heeft. En zonuren zijn belangrijk voor zonnepanelen! Dit is namelijk de belangrijkste factor voor het opwekken van stroom. Maar niet op elk dak kan een zonnesysteem evenveel stroom opwekken. Dit komt bijvoorbeeld door een verschil in grote. Maar ook de richting van het of als er schaduwplekken zijn tellen mee. En daarom heeft elk dak een andere opbrengst ook al worden er dezelfde panelen gebruikt.

Daarom hebben wij de gratis opbrengstscan. Met de scan maken wij voor elk situatie een rapport die via de e-mail wordt toegestuurd. In de mail kan je dan zien hoeveel stroom zonnepanelen op jouw dak kunnen opbrengen. Ook zie je handige informatie of je je in een windgebied bevindt en wat de omrekenfactor is. De omrekenfactor wordt gebruikt om de capaciteit van zonnepanelen om te rekenen naar een reële opbrengst in kilowattuur (kWh). Want het gaat je immers om de hoeveelheid stroom die je opwekt met de zonnepanelen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen houten

  1. Voer je postcode en huisnummer in
  2. Wat is je jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul je n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als je de zonnepanelen wilt vergelijken. Op die pagina hebben wij alle zonnepanelen staan met de specificaties. Je kan ook zelfs tot wel 3 panelen met elkaar vergelijken. En onderaan staat ook een datasheet van het merk zelf. Zo weet je zeker dat de informatie juist is.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs