Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Kampen

Zoveel zonnestroom er opgewekt kan worden in Kampen

Zonnepanelen Kampen, hier is alle informatie beschikbaar die je nodig hebt. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau over alles wat met zonnepanelen of installateurs te maken heeft.

990 kWh/m² zonuren in 2016

Kampen heeft in 2016 heeft wat zonuren gehad. En voor zonnepanelen zijn zonuren erg belangrijk. Dit zijn namelijk de uren dat er goed stroom kan worden door een zonnesysteem. Alleen zijn er nog meer factoren die meespelen bij de opbrengst van de zonnepanelen. Zoals bijvoorbeeld de richting van het dak of wat de omrekenfactor is. Door deze en nog meer factoren is de opbrengst van de zonnepanelen op elk dak anders. Zelf als die dezelfde panelen hebben geïnstalleerd.

Met de gratis opbrengstscan zie je hoeveel zonnestroom je kan opwekken. Dit is altijd handig om te weten voordat je een zonnesysteem gaat installeren. Want met deze gegevens kan je berekenen hoeveel je kan verdienen aan zonnepanelen. Hieronder zie je hoe de opbrengstscan wordt opgevraagd.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

Zonnepanelen Kampen

 1. Voer je postcode en huisnummer in
 2. Wat is je jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul je n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als je de verschillen in de zonnepanelen wilt zien. Daar staan alle merken en modellen samen met de specificaties en een datasheet. Zo kan je de zonnepanelen bekijken en kan je ze ook met elkaar vergelijken.

Zonnepanelen Kampen, de terugverdientijd

Gemiddeld wordt een zonnesysteem tussen de vier en zeven jaar terugverdient. Klik hier als je de terugverdientijd wilt weten voor zonnepanelen op jouw dak. Dankzij de gratis opbrengstscan kan je zien hoeveel stroom je kan opwekken. Ook kan je kijken hoeveel voordeel je opdoet nadat het zonnesysteem is terugverdient. Zo weet je wat je elk jaar bespaart oftewel verdient.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs