Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
  • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
  • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
  • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Almelo

Hoe winstgevend zijn zonnepanelen in Almelo?

Zonnepanelen-Almelo

Als u van plan bent zonnepanelen te gaan installeren in Almelo zijn hier de factoren waarmee gerekend kan worden gehouden. In Almelo zijn er jaarlijks gemiddeld 957 zonuren. Omgerekend zouden de zonnepanelen dus ongeveer 957 kWh per vierkante meter aan kWh kunnen opwekken. De omrekenfactor in Almelo is 0.84. De verminderingsfactor is 1.00 voor de zonnepanelen.

Wij hebben een schatting gedaan van wat zonnepanelen in Almelo zouden kunnen opbrengen. Dit is gedaan met een dak van 35 graden

richting het zuiden. Wij zetten daar 10 zonnepanelen op met 300 WP. Dan zou er in Almelo per jaar 2.520 kWh aan energie worden opgewekt dankzij de zon

nepanelen. Een gemiddeld huishouden van 3 personen verbruikt zo 3.750 kWh per jaar. Wat de opbrengst precies bij u thuis zou kunnen zijn, kunt u berekenen met onze tool gratis opbrengstscan. Hier wordt een persoonlijke berekening gemaakt met betrekking tot de hellingshoek van uw dak en de ligging van het dak ten opzichte van het zuiden.

Het rendement van uw zonnepanelen in Almelo

Nu gaan we het rendement berekenen voor de zonnepanelen. Wij hebben voor het rendement de zelfde gegevens gebruikt als hierboven en ook in Almelo. Wij hebben een gemiddelde prijs genomen voor de installatie van de zonnepanelen in 2017. Hiermee zijn wij uitgekomen op een rendement van 18,0% en een terugverdient tijd van 5 jaar. Dit is snel terugverdient aangezien zonnepanelen een stuk langer gaan dan 5 jaar. En ook erbij te bedenken dat u hiermee goed bezig bent voor het milieu.

Zonnepaneel installateurs in Almelo

In Almelo en omgeving zijn er veel installateurs te vinden. Als u op zoek bent naar een installateur met expertise op het gebied van zonnepanelen, gaat u op onze site naar zoek-installateur. Hier vindt u met behulp van uw postcode ervaren zonnepaneleninstallateurs in uw omgeving.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs