Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Purmerend

In Purmerend kan veel zonnestroom worden opgewekt

Zonnepanelen Purmerend, hier krijgt u onafhankelijk advies over de installateurs, zonnepanelen, testresultaten en nog veel meer.

1009 kWh/m² zonuren in 2016

Purmerend heeft in 2016 heel wat zonuren gehad. En dit is goed voor de opbrengst van zonnepanelen, want tijdens zonuren wordt er het meeste zonnestroom opgewekt. En hierdoor is het wel te zeggen dat met meer zonuren er ook meer kan worden opgewekt. Alleen zijn er nog wat meer factoren die meespelen. Zoals de richting van uw dak of als er schaduwplekken aanwezig zijn en nog veel meer. Dit allemaal zorgt ervoor dat bijna elk dak een unieke opbrengst heeft.

Dankzij de gratis opbrengstscan ziet u hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Voor deze scan hoeft er niemand bij u langs te komen en hoeft u ook nergens heen. U kan alles online aanvragen en ontvangt het ook via de mail. Bij deze scan krijgt u informatie over uw situatie en waar er rekening mee gehouden moet worden. Alles wordt uitgelegd en u ziet hoeveel u kan opbrengen. Hieronder staat beschreven hoe u de scan aanvraagt.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

Zonnepanelen Purmerend

 1. Voer uw postcode en huisnummer in
 2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de verschillende zonnepanelen wilt vergelijken. Daar ziet u alle zonnepanelen op de Nederlandse markt en kunt u de specificaties hierover zien en de datasheets downloaden.

Zonnepanelen Purmerend, de installateurs

Klik hier als u de installateurs in uw omgeving wilt bekijken. Daar worden installateurs getoond waar de kwaliteiten van bekend zijn. Ook kan u de merken zien die zij gebruiken en een offerte aanvragen. Dit alles wordt zichtbaar nadat uw postcode is ingevuld.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs