Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Hoorn

Dit is hoeveel zon er in Hoorn is

Zonnepanelen Hoorn, hierover geven wij u meer informatie. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau als het gaat om zonnepanelen en alles eromheen.

Zonuren zijn erg belangrijk voor het proces van panelen bij het opwekken tot stroom. Desondanks kan er geen opbrengst van stroom worden bepaald met alleen zonuren. Dit komt doordat er nog veel meer factoren bij komen kijken. Zoals bijvoorbeeld of het een plat dak of een schuin dak is. Maar ook of er schaduwplekken zijn en waar u precies woont en dan is er ook nog de omrekenfactor. Dit speelt allemaal mee bij het opwekken van stroom door een zonnesysteem.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan u zelf zien hoeveel stroom u zou kunnen opwekken met een zonnesysteem. Hier vragen wij namelijk wat simpele gegevens over uw locatie en huis. Dan wordt het onderzocht en krijgt u via een e-mail bericht alles toegestuurd. Op deze manier hoeft er niemand bij u thuis langs op dit uit te zoeken. Als u dit aanvraag ziet u hoeveel stroom u met panelen kan opwekken en wat uw situatie is.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen hoorn

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Zonnepanelen Hoorn, dit is de terugverdientijd

Lees hier meer over de terugverdientijd van zonnepanelen. Wanneer u de gratis opbrengstscan heeft gekregen ziet u hoeveel stroom u kan opwekken met zonnepanelen. Maar u wilt natuurlijk ook weten hoe snel zo een zonnesysteem is terugverdient. Ook kan u dan zien hoeveel het u er jaarlijks aan verdient na de terugverdientijd.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs