Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Hilversum

Meer zonnepanelen voor Hilversum

Zonnepanelen in Hilversum? Hier vind je er meer informatie over. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau met veel kennis en ervaring over zonnepanelen en alles eromheen.

Gemiddeld 978 kWh/m² zonuren

Hilversum telt gemiddeld 978 zonuren, wat een mooi aantal is! Dankzij zonuren kunnen zonnepanelen goed stroom opwekken. Alleen zijn er ook nog meer factoren die meespelen. Zoals bijvoorbeeld de oriëntatie van een schuin dak. Of als er sprake is van schaduwplekken. Door al deze factoren is de opbrengst van stroom op elk dak verschillend. Hierdoor kunnen wij niet de garantie geven dat op elk dak in Hilversum al deze zonuren worden benut.

Met de gratis opbrengstscan zie je zelf wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen. Hier gaan wij namelijk berekenen hoeveel stroom er in jouw situatie kan worden opgewekt. Als je deze scan aanvraagt, krijg je per e-mail alle informatie erover. Zo zie je ook of je je in een windgebied bevindt en ook de omrekenfactor. Deze omrekenfactor wordt bepaald door de klimaatgegevens van de afgelopen 10 jaar.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen: zonnepanelen Hilversum

  1. Voer je postcode en huisnummer in.
  2. Wat is je jaarlijkse verbruik?
  3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen?
  4. Vul je n.a.w. gegevens aan.
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’.

 

Ook is er een pagina waar je zonnepanelen kan vergelijken. Daar vind je alle zonnepanelen met specificaties en je kan er wel 3 met elkaar vergelijken.

Zonnepanelen Hilversum, de installateurs

Er zijn veel installateurs actief rondom Hilversum. Wil je meer weten over deze installateurs zonder elk bedrijf te bellen of langs te laten komen? Klik hier en dan ga je naar onze pagina hierover. Daar kan je met je postcode de installateurs bij jou in de buurt zien en vergelijken. Zo zie je ook met welke merken zij werken en kan je een offerte aanvragen.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs