Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Hilversum

Meer zonnepanelen voor Hilversum

Zonnepanelen Hilversum, hier vindt u er meer informatie over. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau met veel kennis en ervaring over zonnepanelen en alles eromheen.

978 kWh/m² zonuren in 2016

Hilversum heeft in 2016 heel wat zonuren gehad en dit is goed! Want zonuren zijn heel belangrijk voor zonnepanelen. Dankzij zonuren kunnen zonnepanelen namelijk goed stroom opwekken. Alleen zijn er ook nog meer factoren die meespelen. Zoals bijvoorbeeld de richting waar een schuin dak naar toe wijst. Of als er sprake is van schaduw plekken. Door al deze factoren is de opbrengst van stroom op elk dak verschillend. Hierdoor kunnen wij niet de garantie geven dat op elk dak in Hilversum al deze zonuren worden benut.

Met de gratis opbrengstscan ziet u zelf wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen. Hier gaan wij namelijk berekenen hoeveel stroom er in uw situatie kan worden opgewekt. Als u dit aanvraagt krijgt u per e-mail alle informatie erover. Zo ziet u dan ook of u zich in een windgebied bevindt en ook de omrekenfactor. Deze omrekenfactor wordt bepaald door de klimaatgegevens van de afgelopen 10 jaar. Hierdoor bent u snel wijzer over zonnepanelen op uw dak.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:zonnepanelen Hilversum

 1. Voer uw postcode en huisnummer in
 2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

 

Ook is er een pagina waar u zonnepanelen kunt vergelijken. Klik hier om dit te kunnen zien. Daar vindt u alle zonnepanelen met specificaties en u kunt er wel 3 met elkaar vergelijken.

Zonnepanelen Hilversum, de installateurs

Er zijn veel installateurs actief en rondom Hilversum. Wilt u nou meer weten over deze installateurs zonder elk bedrijf te bellen of langs te laten komen? Klik hier en daar gaat u naar onze pagina hierover. Daar kan er met uw postcode de installateurs bij u in de omgeving worden getoond en vergelijken. Zo ziet u ook met welke merken zij werken en kan u een offerte aanvragen.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs