Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Heerhugowaard

Zonnepanelen Heerhugowaard, genoeg zon voor stroom!

Zonnepanelen Heerhugowaard, hier zie je snel de feiten. Ook kan je de terugverdientijd en opbrengst zien.

1043 kWh/m² zonuren

Heerhugowaard is een gebied dat doorgaans wel wat neerslag kent, maar dat neemt niet weg dat het er ook niet mooi zonnig kan zijn. De ideale situatie om zonnepanelen te plaatsen, want tijdens de zonuren presteren zonnepanelen het best en wekken bijgevolg een mooie hoeveelheid groene stroom op. Maar, het rendement van je zonnepanelen is van meerdere factoren afhankelijk dan enkel het aantal zonuren. Ook je locatie, de dakoriëntatie en -helling, de hoeveelheid schaduwval,… spelen hierin een rol. Hierdoor heeft bijna elk dak in Roermond een unieke opbrengst.

TIP: hoeveel stroom kan jij opwekken? Doe dan de gratis opbrengstscan om dit te achterhalen. De aanvraag gebeurt volledig online. Na enkele dagen ontvang je een dossier per mail. Daarin vind je o.a. de opbrengstfactor van je zonnepanelen en de geschatte jaaropbrengst.

Zonnepanelen Heerhugowaard

Dit zijn de stappen om de opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer je postcode en huisnummer in
  2. Wat is je jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul je n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

 

Heerhugowaard heeft als streven om in 2030 CO2-neutraal te zijn

Veel gemeentes en gebieden in Nederland veranderen het gebruik van energie. Elke plek doet dit weer op zijn eigen manier. Gemeente Heerhugowaard is het ermee eens dat de hoeveelheid CO2 die we produceren omlaag moet. Daarom heeft deze gemeente ervoor gekozen om in 2030 hopelijk CO2-neutraal te zijn. Dit gebeurt met meerdere veranderingen bijvoorbeeld door nieuwe huizen niet meer op het gasnet aan te sluiten en over te schakelen op warmtenetten of een warmtepomp.

 

Installateurs in Heerhugowaard

Er zijn behoorlijk wat zonnepanelen installateurs actief in Nederland. Daarom heb je ook flink wat keuze wanneer je op zoek bent naar een expert. Hoe vind je de installateur die bij je past? Simpel! Via Zonnepanelen.net. Wij werken enkel samen met betrouwbare, gecertificeerde professionals. Zo ben je verzekerd van een kwalitatieve installatie op maat van je woning.

Vrijblijvend professionals vergelijken? Ontvang verschillende adviezen en offertes via het onderstaande aanvraagformulier:

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs