Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Heerhugowaard

Zonnepanelen Heerhugowaard, genoeg zon voor stroom!

Zonnepanelen Heerhugowaard, hier zie je snel de feiten. Ook kan je de terugverdientijd en opbrengst zien.

1043 kWh/m² zonuren in 2016

Heerhugowaard heeft in 2016 meer dan het landelijk gemiddelde aan zonuren gehad. Dit betekent dat zonnepanelen dan ook meer zouden opbrengen. Elke plek in Nederland heeft een ander aantal zonuren. En elke plek heeft ook een andere situatie. Denk aan richting van het dak of schaduw plekken.

Wil je nou weten hoeveel zonnepanelen op je dak zouden opbrengen? Daar hebben wij de gratis opbrengstscan voor. Hierin laten wij je de persoonlijke situatie zien. Zo zie je bijvoorbeeld of je in een windgebied zit maar ook hoeveel zonnepanelen bij je kunnen opbrengen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:Zonnepanelen Heerhugowaard

 1. Voer je postcode en huisnummer in
 2. Wat is je jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul je n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Heerhugowaard heeft als streven om in 2030 CO2-neutraal te zijn

Veel gemeentes en gebieden in Nederland veranderen Met het gebruik van energie. Elke plek doet dit weer op zijn eigen manier. Gemeente Heerhugowaard is het ermee eens dat de hoeveelheid CO2 die we produceren omlaag moet. Daarom heeft deze gemeente ervoor gekozen om in 2030 hopelijk CO2-neutraal te zijn. Dit gebeurt met meerdere veranderingen bijvoorbeeld door nieuwe huizen niet meer op het gasnet aan te sluiten. Maar te verwarmen door stadswarmte of elektrisch via een warmtepomp.

Installateurs in Heerhugowaard

Er is veel keuze als het gaat om installateurs. Maar dan moeten ze wel bekend zijn. Zonnepanelen.net heeft een pagina waar je alleen met jouw postcode de installateurs in de buurt kan zien. Ook kan je zien met welke merken zij werken en zelfs een offerte aanvragen. Klik hier om naar deze pagina te gaan. Zo kan je zelf de keuze maken.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs