Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Amstelveen - Wat leveren ze op?

Zonnepanelen Amstelveen Zonnepanelen Amstelveen: de feiten op een rij

Amstelveen is een plaats die naast Amsterdam en Schiphol gelegen is en ook de A9 gaat er dwars doorheen. Amstelveen heeft iets minder dan 90.000 inwoners en een oppervlakte van 44,08 km². Gemiddeld heeft Amstelveen 962 volle zonuren. Dit is boven het landelijke gemiddelde. Wij hebben een voorbeeld gemaakt van hoe de zonnepanelen kunnen presteren op een dak in Amstelveen. Dit voorbeeld is gedaan met 10 zonnepanelen van 300 WP en een dak van 35 graden op het zuiden. Dan zou je in Amstelveen uitkomen op een gemiddelde opbrengst van 2.730 kWh per jaar. Wil je jouw eigen opbrengst bekijken? Doe dan de gratis opbrengstscan op onze site. Hierbij wordt er rekening gehouden met je postcode, de ligging van het dak ten opzichte van het zuiden en de hellingshoek van het dak.

 

Rendement op investering in zonnepanelen

Zonnepanelen leveren op termijn geld op. Dit doordat de energie van de zonnepanelen goedkoper is dan dat van de energiemaatschappij. Alleen kosten zonnepanelen wel eenmalig een bedrag. Met het voorbeeld van hierboven gaan wij het rendement op die zonnepanelen berekenen in Amstelveen. Bij de 10 zonnepanelen van 300 WP hebben wij een gemiddeld bedrag genomen vanuit onze ervaring. Hiermee kwamen wij uit op een terugverdientijd van 5 jaar. En de gemiddelde besparing per jaar is dan €693,77. En het rendement voor zonnepanelen Amstelveen is dan 19.8%. Zonnepanelen in Amstelveen leveren dus zeker wat op. Wil je weten wat jouw rendement op zonnepanelen is? Lees dan meer over de terugverdientijd van zonnepanelen.

 

Zonnepanelen installateurs in Amstelveen en omgeving

Er zijn in Amstelveen zonnepanelen installateurs actief. Om een ervaren installateur in zonnepanelen in jouw regio te vinden, klik dan hier om offertes te vergelijken. Met behulp van je postcode vind je installateurs met expertise op het gebied van zonnepanelen in jouw regio.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs