Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Tilburg

Zonnepanelen-Tilburg

Situatie voor zonnepanelen Tilburg

Zonuren zijn belangrijk voor de uiteindelijk opbrengst van je zonnepanelen. Hoe meer zonuren, hoe beter! Echter verschilt dit dus wel per locatie. Het kan zelfs per huis onderling variëren! Wat de opbrengst precies bij je thuis zou kunnen zijn, kan je berekenen met onze tool gratis opbrengstscan. Hier wordt een berekening gemaakt met betrekking tot de hellingshoek van je dak en de ligging van het dak ten opzichte van het zuiden.

Rendement op investering in zonnepanelen

Mocht je geld tot je beschikking hebben om te investeren, dan is het verstandig om te kijken naar zonnepanelen. Een investering in zonnepanelen in Tilburg levert een rendement van circa 11,6% en binnen 7 jaar heb jij je aankoopbedrag terugverdiend. In vergelijking met een gemiddeld spaardeposito van 5 jaar is het aan te raden om te investeren in zonnepanelen (11,6% rendement tegenover 1,3% rente). Een goede bijkomstigheid is dat je wat betreft elektriciteitsverbruik praktisch CO2-neutraal bent.

Zonnepanelen installateurs in Tilburg en omgeving

In Tilburg en haar omgeving zijn er veel installateurs te vinden. Om tussen al die installateurs een ervaringsdeskundige op het gebied van zonnepanelen te vinden, is lastig. Op onze pagina zoek-installateur vind je installateurs bij jou in de buurt met veel kennis over zonnepanelen. Een aanrader om even naar te kijken.

10 miljoen euro beschikbaar voor zonnepanelen Tilburg

De gemeente Tilburg heeft begin januari 2016 besloten 10 miljoen euro uit te trekken voor het plaatsen van zonnepanelen op 40 verschillende gebouwen. Onder andere de schouwburg, Hall of Fame, Ireen Wüst IJsbaan en de Udenhoutse sporthal De Roomley zullen worden bedekt met een laag zonnepanelen. De staat geeft Tilburg een bedrag tussen de 8,8 en 10,5 miljoen euro verdeeld over 15 jaar.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs