Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Roosendaal

Dit is hoeveel zonnestroom er kan worden opgewekt in Roosendaal

Zonnepanelen Roosendaal, hier vind je onafhankelijk advies als het gaat over installateurs, zonnepanelen, opbrengst en nog veel meer.

1017 kWh/m² zonuren

In Roosendaal schijnt de zon op jaarbasis gemiddeld 2.300 uur. Dit is goed nieuws voor wie zonnestroom wil opwekken want veel zonuren betekent een mooie prestatie. Maar, het rendement van je zonnepanelen is van meerdere factoren afhankelijk dan enkel het aantal zonuren. Ook je locatie, de dakoriëntatie en -helling, de hoeveelheid schaduwval,… spelen hierin een rol. Hierdoor heeft bijna elk dak in Roermond een unieke opbrengst.

TIP: wil je te weten komen hoeveel zonnestroom jij kan opwekken? Doe dan de gratis opbrengstscan. De aanvraag gebeurt volledig online. Na enkele dagen ontvang je een dossier per mail. Daarin vind je o.a. de opbrengstfactor van je zonnepanelen en de geschatte jaaropbrengst.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

Zonnepanelen Roosendaal

  1. Voer je postcode en huisnummer in
  2. Wat is je jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul je n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

TIP: je doet er steeds goed aan om verschillende types zonnepanelen te vergelijken. Download daar een datasheet en vergelijk! Ontvang je liever professioneel en gepersonaliseerd advies? Maak dan een afspraak met een ervaren installateur. Die helpt je graag verder. Vul het contactformulier in.

 

Zonnepanelen Roosendaal, de installateurs in deze omgeving

Ben je op zoek naar professionele zonnepanelen installateurs in Roosendaal? Dan helpen we je via het onderstaand offerteformulier graag verder! Via ons aanvraagformulier ontvang je offertes op maat van diverse experts actief in regio Roosendaal en daarbuiten. Als onafhankelijk adviesbureau verzekeren we je van de beste installateurs zodat jij met een gerust hart een aangepaste zonnepanelen installatie kan plaatsen.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs