Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Roosendaal

Dit is hoeveel zonnestroom er kan worden opgewekt in Roosendaal

Zonnepanelen Roosendaal, hier vind je onafhankelijk advies als het gaat over installateurs, zonnepanelen, opbrengst en nog veel meer.

1017 kWh/m² zonuren in 2016

In 2016 heeft Roosendaal heel wat zonuren gehad. En dit is goed voor de opbrengst van zonnepanelen. Want meer zonuren betekend meer zonnestroom opwekken. Het is zo dat tijdens zonuren de panelen het beste presteren en hierdoor meer opwekken. Alleen zijn er wel nog wat meer factoren die meespelen. Zoals waar het dak naar toe gericht is, want richting het zuiden heeft betere opbrengst dan richting het noorden. Er zijn heel wat factoren die meespelen.

Dankzij de gratis opbrengstscan zie je hoeveel zonnestroom je dak kan opwekken. Voor deze scan hoeft je nergens heen en er komt ook niemand bij je langs. Alles wordt online gedaan en ook ontvang je het per mail. Ook krijg je uitgebreid jouw situatie te zien. Zo wordt bijvoorbeeld de omrekenfactor getoond en ook of je je in een windgebied bevindt. Hieronder staat hoe de scan kan worden aangevraagd.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

Zonnepanelen Roosendaal

 1. Voer je postcode en huisnummer in
 2. Wat is je jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul je n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als je de zonnepanelen wilt vergelijken. Daar zie je allemaal zonnepanelen en ook met de specificaties. Je kan ook een datasheet ervan downloaden of de panelen met elkaar vergelijken.

Zonnepanelen Roosendaal, de installateurs in deze omgeving

Klik hier als je de installateurs bij je in de omgeving wilt zien. Alleen al met een postcode worden alle installateurs in de buurt getoond. Ook kan er een offerte worden opgevraagd en je ziet welke merken de installateurs gebruiken. Bij alle installateurs die getoond worden zijn de kwaliteiten bij ons bekend, en Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau en dat geldt hiervoor ook.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs