Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Oss

Oss wilt meer zonnestroom opwekken

Zonnepanelen Oss, hier vind je daar alle informatie over. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau met veel kennis en ervaring.

997 kWh/m² zonuren in 2016

In 2016 heeft Oss heel wat zonuren gehad en dit is goed nieuws. Want zonuren bepalen grotendeels hoeveel zonnepanelen kunnen opwekken. Dit komt doordat tijdens deze uren het meeste stroom wordt opgewekt door zonnepanelen. Alleen zijn er ook meer factoren die meespelen.

Dankzij de gratis opbrengstscan zie je hoeveel zonnestroom je via jouw dak kan opwekken. Voor deze scan hoef je nergens heen en hoeft er ook niemand bij je langs te komen. Je kan alles online aanvragen en daarna krijg je via de mail alle informatie. Er wordt gekeken naar alle factoren die bepalen hoeveel jouw opbrengst kan zijn. Ook ziet je of je bijvoorbeeld in een windgebied woont en wat de omrekenfactor is. Hieronder zie je hoe de scan wordt aangevraagd.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Oss

 

 1. Voer jouw postcode en huisnummer in
 2. Wat is je jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul je n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als je de verschillende installateurs bij jou in de buurt wilt zien. Ook zie je daar welke merken de installateur gebruikt en kan je een offerte aanvragen.

Zonnepanelen Oss, hier wordt een zonnebloempark gebouwd

Als je op de N329 rijdt tussen Oss en Berghem dan kan je de mooie zonnebloem met zonnecellen zien. In 2016 stonden er hier al een paar van. Deze “zonnepaneelboom” zijn als doel om de weg energie neutraal te krijgen. En dit is een goeie stap. Een “zonnepaneelboom” zorgt ervoor dat er veel zonnecellen geplaatst kunnen worden zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Want zonnevelden hoe die nu geplaatst worden nemen nog altijd veel ruimte in beslag, en in een kleiner land is dit kostbare ruimte. Ook heeft de gemeente Oss plannen gemaakt om een “zonnebloempark” te bouwen. Ze hadden het plan om 45 van deze “zonnepaneelbomen” te plaatsen langs de N329.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs