Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Oss

Oss wilt meer zonnestroom opwekken

Zonnepanelen Oss, hier vind je daar alle informatie over. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau met veel kennis en ervaring.

Oss heeft doorgaans heel wat zonuren en dit is goed nieuws. Want zonuren bepalen grotendeels hoeveel zonnepanelen kunnen opwekken. Dit komt doordat tijdens deze uren het meeste stroom wordt opgewekt door zonnepanelen. Alleen bepaalt dit niet de volledige opbrengst. Andere factoren zijn dakoriëntatie en -helling, het aantal schaduwplekken, de omrekenfactor,… Daarom heeft elk dak een andere opbrengst in zonnestroom. De gemiddelde jaaropbrengst is zo’n 997 kWh/m³.

Dankzij de gratis opbrengstscan zie je hoeveel zonnestroom je via jouw dak kan opwekken. Voor deze scan hoef je nergens heen en hoeft er ook niemand bij je langs te komen. Je kan alles online aanvragen en daarna krijg je via de mail alle informatie. Er wordt gekeken naar alle factoren die bepalen hoeveel jouw opbrengst kan zijn. Ook ziet je of je bijvoorbeeld in een windgebied woont en wat de omrekenfactor is. Hieronder zie je hoe de scan wordt aangevraagd.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer jouw postcode en huisnummer in
  2. Wat is je jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul je n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als je de verschillende installateurs bij jou in de buurt wilt zien. Ook zie je daar welke merken de installateur gebruikt en kan je een offerte aanvragen.

zonnepanelen Oss

Zonnepanelen Oss, hier wordt een zonnebloempark gebouwd

Als je op de N329 rijdt tussen Oss en Berghem dan kan je de mooie zonnebloem met zonnecellen zien. Het doel van deze “zonnepaneelboom” is om de weg energieneutraal te krijgen. En dit is een goeie stap. Een “zonnepaneelboom” zorgt ervoor dat er veel zonnecellen geplaatst kunnen worden zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Want zonnevelden hoe die nu geplaatst worden nemen nog altijd veel ruimte in beslag, en in een kleiner land is dit kostbare ruimte. Daarnaast vind je in Oss ook een heus zonnebloemenpark terug. Deze is gesitueerd tussen Oss en Berghem, langs de Weg van de Toekomst.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs