Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Venlo, alle informatie vindt u hier

Zonnepanelen Venlo, alle informatie daarover vind je hier. Zonnepanelen.net helpt je graag verder als het gaat om zonnepanelen.

Gemiddeld 1007 kWh/m² zonuren

Gemiddeld heeft Venlo heel wat zonuren. Hiermee kan je veel zonnestroom opwekken door middel van zonnepanelen. Want zonnepanelen wekken stroom op tijdens zonuren. En met de gemiddelde 1.007 zonuren die Venlo heeft, zit dat zeker goed. Maar voor elke situatie is de opbrengst aan zonnestroom verschillend. Dit is niet alleen door de zonuren, maar ook de richting van het dak, schaduwplekken en andere factoren. Zonnepanelen.net heeft een tool hiervoor, de gratis opbrengstscan. Daar kan je met een paar simpele gegevens ook weer weten hoeveel zonnestroom jouw huis kan opbrengen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer je postcode en huisnummer in.
  2. Wat is jouw jaarlijkse verbruik?
  3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen?
  4. Vul je n.a.w. gegevens aan.
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’.

Wil je ook zonnepanelen vergelijken? Zonnepanelen.net heeft alle zonnepanelen van de Nederlandse markt voor jou op een rij gezet. Door zonnepanelen te vergelijken zie je in een overzicht alle zonnepanelen. Hiervan kan je ook de datasheets bekijken.

Zonnepanelen Venlo

Zonnepanelen Venlo, 28.000 panelen op 1 dak!

In april 2018 werden in Venlo 28.000 zonnepanelen op het dak van een distributiecentrum gezet. De installatie neemt ongeveer 80.000 vierkante meter in beslag. Dat levert circa 7 miljoen kW per jaar op. Dit is genoeg om ongeveer 2.000 huishoudens een jaar lang van stroom te voorzien.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs