Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Venlo, alle informatie vindt u hier

Zonnepanelen Venlo, alle informatie daarover vind je hier. Zonnepanelen.net helpt je graag verder als het gaat om zonnepanelen.

1007 kWh/m² zonuren in 2017

In 2017 had Venlo heel wat zonuren. Hiermee kan je veel zonnestroom opwekken door middel van zonnepanelen. Want zonnepanelen wekken stroom op tijdens zonuren. En met de 1007 zonuren die Venlo heeft zit dat zeker goed. Maar voor elke situatie is de opbrengst aan zonnestroom verschillend. Dit is niet alleen door de zonuren maar ook de richting van het dak, schaduwplekken en andere factoren. Zonnepanelen.net heeft een tool hiervoor, de gratis opbrengstscan. Daar kan je met een paar simpele gegevens ook weer weten hoeveel zonnestroom jouw huis kan opbrengen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

 1. Voer je postcode en huisnummer in
 2. Wat is jouw jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul je n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Wil je ook zonnepanelen vergelijken? Zonnepanelen.net heeft alle zonnepanelen van de Nederlandse markt voor u op een rij gezet. Door middel van de zonnepanelen vergelijken zie je in een overzicht alle zonnepanelen. Hiervan kan je ook de datasheets bekijken.

Zonnepanelen Venlo

Zonnepanelen Venlo, 28.000 panelen op 1 dak!

In April 2018 wordt er in Venlo 28.000 zonnepanelen op het dak van een distributiecentrum gezet. De installatie neemt ongeveer 80.000 vierkante meter in beslag. Als alles is geïnstalleerd dan zal dat circa 7 miljoen kW per jaar opleveren. Dit is genoeg voor ongeveer 2.000 huishouden een jaar lang van stroom te voorzien.

2.000 huishoudens een jaar lang van stroom voorzien

Het is de bedoeling dat het distributiecentrum zichzelf voorziet van stroom, zij verwachten dat dit de helft is. En het resterende stroom zal afgenomen worden door bedrijven en huishoudens in de omgeving.

Voorheen had een vestiging van een Zweeds vrachtwagenfabrikant de meeste panelen op het dak. Die hadden er 22.000 op het dak liggen. Hierdoor heeft Venlo nu deze titel overgenomen.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs