Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Sittard, hier is genoeg zon

Zonnepanelen Sittard, hier krijgt u onafhankelijk advies als het gaat om zonnepanelen en alles daar omheen.

De zonuren bepalen de opbrengst van je zonnepanelen voor een groot deel. Dus hoe meer zonuren, hoe beter! Alleen zijn er meer factoren die meespelen bij het opwekken van zonnestroom. Zo verschilt het of het dak schuin of plat is en of er schaduwplekken aanwezig zijn.

Dankzij de gratis opbrengstscan ziet u nu hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Hierbij is rekening gehouden met alle factoren. Ook hoeft u nergens heen te gaan en komt er ook niemand bij u langs. Alles wordt online gedaan en ook de scan zelf ontvangt u per mail. In de scan ontvangt u alles wat u moet weten over uw situatie en is alles uitgelegd. Hieronder staat hoe u de scan kan opvragen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen: Zonnepanelen Sittard

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Wilt u nou weten welke installateurs er actief zijn in uw omgeving? Klik hier en alleen met uw postcode ziet u alle installateur. Er worden alleen installateurs getoond waarvan de kwaliteiten bij ons bekend zijn. Ook ziet u welke merken zij gebruiken en kunt u een offerte aanvragen.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs