Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Roermond

Dit is hoeveel zonnestroom je opwekt in Roermond

Zonnepanelen Roermond, hier krijgt onafhankelijk advies over alles wat daarmee te maken heeft. En testresultaten van 45 merken die komen vanuit ons eigen testcentrum.

1026 kWh/m² zonuren

Roermond kent op jaarbasis gemiddeld 2.350 zonuren, een mooi aantal in vergelijking met andere steden in Nederland. Dit is goed nieuws als je zonnestroom wilt opwekken, want tijdens zonuren kunnen zonnepanelen het beste presteren en bijgevolg meer stroom opwekken. Maar, het rendement van je zonnepanelen is van meerdere factoren afhankelijk dan enkel het aantal zonuren. Ook je locatie, de dakoriëntatie en -helling, de hoeveelheid schaduwval,… spelen hierin een rol. Hierdoor heeft bijna elk dak in Roermond een unieke opbrengst.

TIP: wil je te weten komen hoeveel elektriciteit jij kan opwekken? Doe dan de gratis opbrengstscan. De aanvraag gebeurt volledig online. Na enkele dagen ontvang je een dossier per mail. Daarin vind je o.a. de opbrengstfactor van je zonnepanelen en de geschatte jaaropbrengst.

Dit zijn de stappen om de opbrengstscan aan te vragen: Zonnepanelen Roermond

  1. Voer je postcode en huisnummer in
  2. Wat is je jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul je n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Vrijblijvend installateurs vergelijken? Dat kan! Klik hier als je de verschillende installateurs in je omgeving wil zien. Daar staan alleen installateurs waar de kwaliteiten bij ons bekend zijn. Ook zie je welke merken zij gebruiken en kan er een offerte worden aangevraagd. Of vraag meteen gratis verschillende offertes aan!

 

Zonnepanelen Roermond, de testresultaten van 45 merken

In ons testcentrum volgen we dagelijks op de voet de prestaties van 45 verschillende merken. Zo kunnen we die testresultaten onafhankelijk beoordelen. Jaarlijks maken we dan ook een rapport op waarin je de resultaten kunt nakijken en voor jezelf kan bepalen welke panelen goede prestaties leveren.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs