Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Roermond

Dit is hoeveel zonnestroom je opwekt in Roermond

Zonnepanelen Roermond, hier krijgt onafhankelijk advies over alles wat daarmee te maken heeft. En testresultaten van 45 merken die komen vanuit ons eigen testcentrum.

1026 kWh/m² zonuren in 2016

Roermond heeft in 2016 veel zonuren gehad zelfs meer dan het landelijk gemiddelde. En dit is goed nieuws als je zonnestroom wilt opwekken. Want tijdens zonuren kunnen zonnepanelen het beste presteren dus ook meer opwekken. Hierdoor kan er gezegd worden dat met meer zonuren er meer zonnestroom opgewekt kan worden. Alleen zijn er meerdere factoren die daaraan meedoen. Zoals de richting van je dak en wat de omrekenfactor is en zo zijn er nog veel meer. Hierdoor heeft bijna elk dak een unieke opbrengst.

Dankzij de gratis opbrengstscan zie je nu hoeveel zonnestroom je dak kan opwekken. Hiervoor hoef je nergens heen en komt er ook niemand bij je langs. Ook de aanvraag doe je online en ontvang je per mail. In de mail staat alles beschreven over je situatie en waar er rekening mee gehouden moet worden. Hieronder is te zien hoe de aanvraag verloopt.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:Zonnepanelen Roermond

 1. Voer je postcode en huisnummer in
 2. Wat is je jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul je n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als je de verschillende installateurs in je omgeving wil zien. Daar staan alleen installateurs waar de kwaliteiten bij ons bekend zijn. Ook zie je welke merken zij gebruiken en kan er een offerte worden aangevraagd.

Zonnepanelen Roermond, de testresultaten van 45 merken

Klik hier om de testresultaten van de 45 merken te zien. Dankzij ons eigen testcentrum zijn er testresultaten die onafhankelijk zien beoordeeld. En hier in dit testcentrum worden dagelijks zonnepanelen getest. Daar komen elk jaar nieuwe testresultaten van de nieuwe zonnepanelen. Door het rapport van de resultaten te zien weet je welke panelen goede prestaties hebben en ook welke dat niet hebben.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs