Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Ede

Situatie voor Zonnepanelen Ede

Zonnepanelen-Ede

De centrale ligging van Ede in Nederland brengt een gemiddeld jaarlijks aantal zonuren, circa 1.830 uur. Uit deze vele zonuren kan veel elektriciteit opgewekt worden. Gemiddeld levert een systeem in Ede (bestaande uit 12 panelen à 3.300 WP onder een hoek van 35 graden gericht op het zuiden) 2.840 kWh per jaar op (factor 0,86). Gemiddeld genomen is men met dit systeem al voor 85% zelfvoorzienend in het elektriciteitsverbruik.

LET OP: niet elke situatie is hetzelfde! Om erachter te komen hoeveel energie zonnepanelen bij jou thuis op kunnen leveren, doe je onze gratis opbrengstscan. In deze tool wordt er rekening gehouden met onder andere jouw locatie en de hellingshoek van jouw dak. Zeker een aanrader als je nog geen zonnepanelen op het dak hebt liggen!

 

Rendement op investering in zonnepanelen Ede

Een investering in zonnepanelen Ede verdient zichzelf zeer snel terug. Met een jaarlijks rendement van 11,5% heb je jouw investering binnen 7 jaar al volledig terugverdiend. Vergeleken met een spaarrekening ligt jouw rendement bijna 10 maal zo hoog. Indien je het geld tot je beschikking hebt om te investeren in zonnepanelen, raden wij aan dit zo snel mogelijk te doen. Het is goed voor zowel de portemonnee als het milieu. Een win-win situatie.

Als je niet voldoende geld ter beschikking hebt, is het mogelijk geld te lenen van de overheid tegen een zeer gunstig rentepercentage. Dat kan met de Energiebespaarlening op voorwaarde dat dit ten goede komt aan duurzaamheidsmaatregelen aan jouw woning. Door het hoge rendement van de zonnepanelen verdien je de lening direct terug en heb je na een tijdje ook het voordeel van gratis energie.

 

Zonnepanelen installateurs in Ede en omgeving

Ben je voldoende overtuigd om zonnepanelen aan te schaffen, dan is het belangrijk om een goede installateur te vinden die de zonnepanelen in Ede gaat plaatsen. Het is namelijk van belang dat de zonnepanelen goed geplaatst worden en onder alle weersomstandigheden om het dak blijven liggen. Er zijn veel installateurs bij jou in de omgeving te vinden, maar hoe weet je of je te maken heeft met een ervaren installateur? Via onze pagina zoek-installateur vind je met behulp van jouw postcode ervaren installateurs bij jou in de omgeving die wij voor jou hebben uitgekozen.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs